Henry Mountbatten-Windsor ja Meghan Markle on valmis oma uute koju kolima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan ja pika nimega Harry
Meghan ja pika nimega Harry Foto: PA Wire / SCANPIX

Prints Harry, kelles täispikk nimi on Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor (ütle seda kiiresti kolm korda), ja Meghan Markle on valmis sisse kolima oma äsja renoveeritud korterisse Kensingtoni palees.

Viis kuud pärast abiellumist saavad prints Harry ja Meghan Markel viimaks oma uude koju sisse kolida, vahendas Metro. Paarike on pärast eelmise aasta novembris kihluse avaldamist elanud Kensingtoni palee alal oleval Nottingham Cottage'is. Kuid Korter 1 tööd, mis asub Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna Korter 1A lähedal, on nüüdseks lõppenud. 1,4 miljonit naela maksnud Korter 1 katuse renoveerimistööd on nüüdseks valmis ning Harry ja Meghan saavad viimaseks 21 toaga elamisse sisse kolida. Lisaks uuele elamisele saavad nad endale viimaks ka teenindavad personali.

Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Scanpix/ Zuma Press

Viimased aasta aega on tellingud ümbritsenud kuningapere paleed, aga need on nüüd eemaldatud, et Sussexi hertsog ja hertsoginna saaksid sinna sisse kolida. Mõlemad korterid on omavahel ühenduses, mis tähendab, et kui keegi Harry või Williami perekonnast soovib teineteisega salaja kokku saada, siis ei pea nad avalikkuse tähelepanu pärast muretsema. Kuninganna nõbu Richard elas enne Harryt ja Meghanit Korteris 1, aga lubas sealt välja kolida kohe, kui kuulis, et paar on kihlatud.

Kensingtoni palee
Kensingtoni palee Foto: Andrew Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Samal ajal, kui Korter 1 oli renoveerimistööde tõttu hõivatud, elasid Harry ja Meghan maakodus Cotswoldsis. Paarike sõlmis omanikuga kaheaastase rendilepingu, mis tähendab, et kui nad soovivad, siis nad saavad veel järgmisel aastal maakodu kasutada, kui linnaelu neile liiga stressirohkeks muutub. Maakodus asub Oxkordshire'is, mis ei ole kaugel kuulsast hotellist Soho Farmhouse, kus Meghan märtsis koos sõbrannadega tüdrukuteõhtut tähistas.

Soho Farmhouse
Soho Farmhouse Foto: Suitcase magazine

Harry ja Meghani naabriteks on David ja Victoria Beckham, kes ostsid eelmisel aastal naabruskonda viie miljoni naela eest maamaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles