Tina Turner veetis eksabikaasa sunnil oma pulmaöö bordellis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Turner, the American singer, composer, acrtess, and dancer performed with gala concerts at the State Kremlin Palace. November 5, 6, 1996.
Tina Turner, the American singer, composer, acrtess, and dancer performed with gala concerts at the State Kremlin Palace. November 5, 6, 1996. Foto: Yuryi Abramochkin / RIA Novosti

Legendaarne lauljanna Tina Turner (78) avaldas, et öö, mis oleks pidanud olema tema elu kõige romantilisem, sai hoopis õudseks mälestuseks, mida unustada soovib.

Tina Turner, tol ajal veel Anna Mae Bullock, abiellus Ike Turneriga 1962. aastal, kui naine oli vaid 22-aastane. Pulmad toimusid Tijuanas Mehhikos. Ka Ike oli muusik ning koos oldi justkui romantiline unistus – muusikutest staarpaar. Kahjuks oli glamuursel armulool hoopis tumedam varjukülg.

Ike and Tina Turner
Ike and Tina Turner Foto: Pop / Credit:Topham Picturepoint ©1999

Tina otsustas lõpuks avameelselt rääkida, milline õudus oli tema pulmaöö. Intervjuus ajakiri You'ga sõnas ta: «Arva, kuhu me pulmaööl läksime? Hooramajja! Pulmaööl!». Kõik järgnev nähtu oli noore naise jaoks liiast ning surus aastaid seda mälestust alla. Asutuses etendati laval seksuaalakti, mida mees oma verivärsket pruuti vaatama sundis. «See kogemus oli nii häiriv, et surusin selle alla, kraapsin välja ja lõin enda peas teise stsenaariumi. Fantaasia romantilisest pagemisest.»

Naine tunnistas, et pole oma pulmaööst kellelegi rääkinud, sest tundis juhtunu ees liiga suurt piinlikkust. «Inimesed ei suuda ette kujutadagi, milline mees ta oli – mees, kes viib oma verivärske abikaasa vaatama pornograafilist seksietendust, kohe pärast abielutseremooniat.»

«Istusin seal räpases kohas ja vaatasin silmanurgast Ike'i ja mõtlesin: kas talle tõesti meeldib see?»

Ike kohtles Tinat abielu jooksul väga halvasti, olles nii vaimselt kui füüsiliselt vägivaldne. Naine lahutas abielu 1976. aastal, taskus vaid 36 senti. Ike Turner suri 2007. aastal. Tina on praeguseks uuesti abiellunud ning elab abikaasa Ervin Bachiga Šveitsis. Hiljuti avaldas naine, et abikaasa Erwin päästis ta surmasuust, loovutades talle oma neeru.

Tina Turner ja Erwin Bach. 
Tina Turner ja Erwin Bach. Foto: Patrick Straub / AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles