Otsesaate rõõmud: tantsusaate kohtunik kukkus jälle toolilt maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruno Tonioli kukkus telesaate otseetris toolilt maha.
Bruno Tonioli kukkus telesaate otseetris toolilt maha. Foto: Kuvatõmmis videost

Suurbritannias uue hooajaga alustanud tantsusaade «Strictly Come Dancing» naerutas televaatajaid otsesaate ajal hoopis üllataval viisil. Kohtunik Bruno Tonioli kukkus toolilt maha. 

Itaalia päritolu 62-aastane koreograaf ja tantsija Bruno Tonioli on kohtunikuks briti telesaates «Strictly Come Dancing». Tegemist on praktiliselt samasuguse saatega kui kodumaal ekraanile jõudnud «Tantsud tähtedega». Kokku saavad tantsijad ja tuntud näod, kus tulemused lummavad ja on vahel ka pööraselt naljakad.

Nali tuli viimatises otsesaates aga hoopis ootamatust kohast: kohtunik Bruno Tonioli kukkus ühtäkki toolilt maha, laua alla. Publik naeris ning kaaskohtunikud naljatlesid juhtunu üle. Mehega oli õnneks kõik korras, kuid saate pikaajalised fännid mäletavad, et samalt toolilt on mees maha prantsatanud ka varem. Seda on juhtunud suisa nii palju, et võiks arvata, et tegemist on teesklusega. Sel juhul on Bruno ilmselt maailma parim näitleja. 

2013. aastal puhkes mees kaaskohtuniku kommentaari peale nii kõvasti naerma, et kaotas tasakaalu ja kukkus ühes tooliga ümber. Liigne entusiasm tõi toolilt maha libisemise ka tantsusaates  «Dancing With the Stars», 2015. aastal. Samal aastal juhtus sama asi mehega ka saates «Strictly Come Dancing». Tantsusaate fännide jaoks on mehe tooli pealt maha kukkumine saanud juba suureks naljaks ning ka viimatise otsesaate apsaka peale osati sotsiaalmeedias naerumärkide juurde märkida vaid: «Ega ometi jälle, Bruno!»

Vaata mehe tooli-apsakaid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles