Noortebänd 2018 poolfinaalid jõuavad Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sleeping Youth"
"Sleeping Youth" Foto: Alina Birjuk

Pärnus ja Tartus toimunud eelvoorudest pääsesid edasi Duo Ruut ja Steven Ilves. Nüüd on käes Tallinna kord! Von Krahlis selgitatakse täna välja Tallinna eelvooru edasipääseja. Vaata, kes esinevad!

Around The Sun

Around The Sun on indipopibänd, kuhu kuuluvad kaks Tallinnast pärit noormeest. Nad unistavad suurtest festivalilavadest ning on eesmärgiks võtnud muusika tegemise oma elukutsena. Noortebändi konkurssi sihtisid nad eelkõige kajastuse pärast, kuna leiavad, et see on üks parimaid võimalusi endale nime teha.

Kuula SIIN ja lisainfo SIIT

Noortebänd 2018 poolfinalist: Around The Sun.
Noortebänd 2018 poolfinalist: Around The Sun. Foto: Alina Birjuk

Bourbon Sugar

Bourbon Sugar on kolmest liikmest koosnev bänd, mis on praeguses koosseisus tegutsenud poolteist aastat. Bändiliikmete arvates on Eestis vähe võimalusi end nähtavaks teha ning Noortebändi konkurss on selleks üks parimaid platvorme. Bourbon Sugar soovib muusika tegemisega end väljendada ning nende suureks unistuseks on minna maailmaturneele.

Kuula SIIN ja lisainfo SIIN

"Bourbon Sugar"
"Bourbon Sugar" Foto: Alina Birjuk

Johanna Randmann

Tänavu “Eesti Otsib Superstaari” saates osalenud 20-aastane Johanna Randmann on laulmisega tegelenud juba lapsest saadik. Kevadel andis neiu välja oma esimese singli ning teab, et ise tuleb olla aktiivne, otsida võimalusi eneseväljenduseks ning teiste peale ei saa lootma jääda. Seetõttu otsustas ta osaleda ka Noortebändi konkurssil ning poolfinaali pääsemine oli tema jaoks väga tore üllatus.

Kuula SIIN ja lisainfo SIIN

"Johanna Randmann"
"Johanna Randmann" Foto: Alina Birjuk

Sleeping Youth

Sleeping Youth on 2016. aastal kokku saanud indie-bänd, mis koosneb kolmest liikmest. Bändi nimi sümboliseerib vaimsete probleemidega noori, kes näevad elu läbi uniste silmade. Oma muusika ja sõnumiga püüavad nad muuta maailma helgemaks paigaks. Noored tunnistavad üksmeelselt, et just muusika on neid rasketest hetkedest välja toonud ning neile toeks olnud.

Kuula SIIN ja lisainfo SIIT

"Sleeping Youth"
"Sleeping Youth" Foto: Alina Birjuk

Marta Arula

24-aastane Tartust pärit Marta Arula otsustas endanimelise bändi kokku panna eesmärgiga osaleda Noortebändi konkursil. Neiu arvab, et Noortebänd on väga heaks motivaatoriks ning suureks hüppelauaks. Bändiliikmed unistavad suurtest lavadest ja festivalidest ning nende ambitsiooniks on oma muusikaga ka Eestist välja jõuda.

Kuula SIIN ja lisainfo SIIT

"Marta Arula"
"Marta Arula" Foto: Alina Birjuk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles