Noortebänd 2018 Pärnu eelvooru võitis endise presidendi nimekaim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus toimunud Noortebänd 2018. teine poolfinaal viis finaali Pärnust pärit Steven Ilvese!

5. oktoobril toimus Pärnus Kultuuriklubi Tempel Noortebänd 2018 esimene poolfinaal, kus võistlustulle astusid Wicked Buzz, Maria Tähe, Steven Ilves, Muster ja Howling Sky. 9. novembril Rock Cafés toimuvasse suurejoonelisse finaali pääses Steven Ilves.

16-aastane Steven Ilves teadis juba väikse poisina, et just muusika on see valdkond, millega ta soovib lähemalt tuttavaks saada. Tema unistuseks on esineda ruumis, kus publik on kohale tulnud vaid tema pärast ning laulab kaasa tema loomingut. Väga oluliseks peab Steven enesekindlust, sest tema arvates on see peamine omadus, mis aitab elus läbi lüüa.

Tänavuse Noortebändi Pärnu poolfinaali žüriisse kuulusid Erik Morna (R2), Reelika Lelle (Sony Music Baltics), Taavi Paomets (Avoid Dave), Ester Vilgats, Rasmus Rändvee ja Karl Kevad. Noortebänd koostöös Kinemaga paneb võitjale välja 3500€ väärtuselise auhinna, mis annab võimaluse külastada Gröningenis toimuvat Eurosonic Festivali ja salvestada kvaliteetne EP. Peale selle lisandub mitmeid eriauhindu.

Kolmas poolfinaal toimub juba täna õhtul Von Krahlis, kus selgub kolmas finaalipääseja.
Rohkem infot Noortebändi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles