Tupaci viimased elutunnid võisid paljastada, et räppar on tegelikult elus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tupac Shakur, 1993.
Tupac Shakur, 1993. Foto: Anonymous / Scanpix

Üks väsimatumaid konspiratsiooniteooriaid, mis ajast-aega jälle esile kerkib on Tupak Shakuri surm. Kuulduste kohaselt ei saanud mees '96. aastal surma ning elab praegugi õnnelikku elu. Uus uurimine kinnitab väidetavalt seda teooriat. 

Avalikkus teab, et Tupak Shakur sai 1996. aastal Las Vegases, ühe ööklubi ees toimunud tulistamises surma. Vandenõuteoreetikud on veendunud, et kogu loos on liiga palju «auke» ja kahtlasi asjaolusid, et olla tõsi. Nüüd usutakse, et üks suur tõendus sellele peitub muusiku viimastes elutundides.

Death row Recordsi plaadifirma pealik Suge Knight avaldas, et Tupac oli pärast haiglasse jõudmist ärkvel ja ajas inimestega juttu. Samal ajal kui avalikkusele teatati, et mees on koomas. 

Tulistamiskohta jõudnud politseinik Chris Carroll on väitnud, et Tupac kaotas teadvuse, pärast seda kui ta kuuli saanud autost välja tõmbas. Pärast seda viibis mees kuus päevas haiglas, teadvusetuna koomas ning suri sisemise verejooksu tagajärjel. 

Suge aga kinnitab: «Kui ma haiglast lahkusin, siis mina ja Tupac naersime ja naljatasime. Ma ei mõista kuidas kellegi seisund saab ühtäkki heast nii halvaks minna.» Kui intervjueerivad reporterid mehe käest uurisid, kas räppar on endiselt elus, sõnas ta: «Ma ütlen niipalju, et Paci puhul ei või kunagi teada.»

Suge'i poeg Suge J. Knight tegi eile sensatsioonilise väite, et Tupac elab Malaisias.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MR MACHO ?

A post shared by Suge J Knight (@sugejknight) on

 «Tupac on elus.. ta ei lahkunud kunagi meie hulgast,» kirjutas ta oma sotsiaalmeedias, jagades pilti nähtavasti vanemas eas Tupacist, kallistamas Beyoncet ja 50 Cent'i. Lisaks jagas ta ka Malaisias filmitud videot, millel oli näha meest, kes tõesti kadunud räpparit meenutas. Seejärel väitis Suge J, et hämar organisatsioon üritab tema väiteid vaigistada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He never left us. They’ll be after me soon smh. For y’all tho ?

A post shared by Suge J Knight (@sugejknight) on

Videos nähtav mees ütleb videos judinaid tekitava lause: «Sa oled öelnud liiga palju. Nüüd on sul aeg minna,» millele Suge J. vastab: «Tõde tuleb päevavalgele ja ma ei lähe kuskile.»

Suge J. jagas sotsiaalmeedias videot, milles väidab, et teda jälitatakse. «Olge ettevaatlikud valekontode osas. Nende tööks on teie tähelepanu hajutada. Illuminati edu seisneb võimus. Seetõttu näete mitmeid mõjuvõimsaid nimesid trellide taha saadetuna.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@50cent get the strap y’all see it

A post shared by Suge J Knight (@sugejknight) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles