Jänkid tõmbasid seksrevolutsioonile pidurit: ei nukubordellidele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksinukkude bordell Itaalias. Pilt on illustratiivne.
Seksinukkude bordell Itaalias. Pilt on illustratiivne. Foto: Stefano Guidi/AGF/SIPA / Stefano Guidi/AGF/Scanpix

Ameerika, Texase osariigi ametnikud keelasid avada esimest seks-robotite bordelli. Sarnaseid asutusi on jõudsalt avatud mitmel pool Euroopas ja Kanadas. 

Torontost pärit firma KinkySdollS plaanis avada USA's Houstonis bordelli, kus kliendid saaksid soovi korral osta endale täiskasvanutele mõeldud nukkusid ja rentida endale koos nendega privaatseid tubasid. 

Elutruude seksirobotite hind algas alates 2 500 dollarist. Nukud reageerivad puudutustele ja oskavad vastuseks kasutada ka hääli. Kallimad mudelid on varustatud tehisintellektiga ja on võimelised osalema ka vestlustes. 

Firma esinduspood asub Kandas, Torontos. Kliendid saavad tellida endale «intensiivse naudingu» sessiooni, mis maksab 17-30 naela. Üks tund maksab 70 naela ning kaks tundi 120 naela. 

Houstoni linnavolikogu kohandas kohalikku seadust, et keelustada see firma ning kõik teised sellesarnased, mis võivad plaanida enda asutust avada. Houstoni linnapea sõnas meediale, et linnakorra muutmine ei olnud suunatud ühegi konkreetse äri vastu. 

«Antud asutuses ei ole lubatud elutute objektidega seksuaal-akti astuda,» sõnas linnapea Turner. Nukkude ostmise võimalus on inimeste jaoks siiski võimalik. 

KinkySdollS'i asutaja Yuval Gavrel plaanib linna antud otsuse eest kohtusse kaevata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles