Hendrik Sal-Saller meenutab oma elu pikimat ööd, mis kulges läbi kahe aasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller.
Hendrik Sal-Saller. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix Baltics

Nostalgiahõnguline, meelelahutuslik dokumentaalsari «Pöörased nullindad» kutsus stuudiosse meenutama järgnevat kümnedit vorminud tuntud inimesed. Muusik Hendrik Sal-Saller meenutab, milline oli milleeniumi saabumine tema jaoks.

Hendrik Sal-Saller leiab, et kogu järgneva aastakümne defineeriski justnimelt aasta 2000 ja paljuski just see aastavahetuse öö. Milleeniumi pidu pidi tulema massiivne! Rahvas pidutses nii nagu varem poleks ühtki pidu olnud ning vabad päevad järgnevaks kümneks aastaks otsas.

Ka ansambel Smilers oli peopäevaks täielikult broneeritud ning ühte päeva pidi mahtuma kolm esinemist ja kõik nendega kaasnevad heliproovid. Kuna soundcheckid olid sel ajal enam-vähem kontserdimõõtu algas Hendriku elu pikim päev 1999. aasta 31. detsembri hommikul kell 11 ning lõppes 2000. aasta 1. jaanuari hommikul kell 5. 
 

Vaata staaride meenutusi nii headest kui halbadest aegadest Kanal 2 saates «Pöörased nullindad» Kanal 2 eetris, TÄNA kell 20.00 või Elu24 otseülekande vahendusel SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles