Video: Oscari võitja Christian Bale pleegitas uue rolli jaoks kulmukarvu ja võttis 18 kilogrammi juurde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Bale
Christian Bale Foto: VALERIE MACON / AFP/Scanpix

Oscari võitjast inglise näitleja Christian Bale on totaalselt muutunud, kuna kehastab uues filmis «Vice» USA poliitikut Dick Cheneyt.

44-aastane näitleja, keda tuntakse Batmani rollist, pidi poliitku kehastamiseks ajama end peaaegu kiilaks, pleegitama kulmukarvu ja võtma kaalus 18 kilogrammi juurde, teatab news.com.au.

Christian Bale
Christian Bale Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP/Scanpix

Film «Vice» näitab Cheney poliitikukarjääri algusaega, kuidas temast sai USA üks mõjuvõimsamaid mehi.

Dick Cheney
Dick Cheney Foto: Brendan Hoffman / AFP/Scanpix

Lisaks Bale’ile näeb uues linateoses veel esimese suurusjärgu staare. Amy Adams mängib Cheney naist Lynne’i, Steve Carell USA endist kaitseministrit Donald Rumsfeldi, Tyler Perry USA kunagist välisministrit Colin Powelli ja Sam Rockwell president George Walker Bushi.

See film peaks USAs esilinastuma 24. detsembril.

Christian Bale enne kaalutõusu
Christian Bale enne kaalutõusu Foto: AdMedia/SIPA / AdMedia/SIPA/Scanpix

Christian Bale on tuntud oma muutumisvõime poolest. Ta suurim muutumine leidis aset 2004, kui ta mängis unetuse all kannatanud meest. Selle rolli jaoks pidas ta neil kuud dieeti, kaotades kaalus 28 kilogrammi ning võtete ajaks oli ta kehakaal vaid 54 kilogrammi, nähes välja nagu luu ja nahk.

Pärast selle filmi tegemist oli tal vaid kuus kuud aega, et saavutada oma normaalne kehakaal, kuid treenida ka piisavalt lihaseid, et asuda kehastama superkangelast Batmani. 

Christian Bale 2008. aasta filmis «The Dark Knight» Batmanina
Christian Bale 2008. aasta filmis «The Dark Knight» Batmanina Foto: Rights Managed / WARNER BROS / DC COMICS TM &/Scanpix

Bale sai 2011 meeskõrvalosatäitja Oscari rolli eest filmis «The Fighter».

Richard Bruce Cheney (hüüdnimi Dick Cheney; sündinud 30. jaanuaril 1941 Nebraska osariigis Lincolnis) on USA poliitik ja riigiametnik. Ta oli 1995  - 2000 naftaväljade teenuste ettevõtte Halliburton juhatuse esimees. Aastatel 2001–2009 oli ta USA 46. asepresident.

25. märtsil 2012 tehti talle südamesiirdamine.

Dick Cheney
Dick Cheney Foto: Joshua Roberts / Reuters/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles