Kuidas siis nii!? Näitlejanna Jameela Jamil ajas vibraatori ja lokitangid segamini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jameela Jamil, 2011.
Jameela Jamil, 2011. Foto: Luke MacGregor / Scanpix

Näitlejanna Jameela Jamil avaldas nipi, kuidas näha nii hea välja, et iga esinemisproov rolli napsamisega lõppeb!

Jameela avaldas intervjuus Seth Meyeriga, kuidas tal õnnestus Ameerikas populaarse telesarja «The Good Place» juhtiv roll saada. Selgus, et saladus peitus soengu tegemiseks ebakonventsionaalse abivahendi kasutamises. 

«Ma polnud mitte kunagi varem ise oma juukseid lokki keeranud.. teised inimesed on alati seda minu eest teinud,» sõnas ta naerdes, «seetõttu ei olnud ma töövahenditega täielikult tuttav.» Näitleja seletas, et tol ajal elas ta koos modelliga, kellel soenguvahenditest puudust ei olnud, seega mõtles Jameela salaja ühte neist laenata. 

«Läksin ta tuppa. Leidsin karbi, millel oli kirjas «juuksetangid». Tegin selle lahti. Karp oli roosa, tangid olid roosad,» selgitas ta, lisades et karbist leitu oli juhtmeta.

Näitlejanna mäletab end mõtlemas: «Isver, tehnika on tõesti palju arenenud!». Olles juuksed kenasti ümber riistapuu rullinud vajutas ta seadmel olnud nuppu, kuid tulemus oli oodatust hoopis midagi erinevat. 

Asjapulk hakkas hoopis ringi pöörlema. «Sain üpris ruttu aru, et kasutan oma juuste lokkimiseks peenist,» naeris ta. 

Õnneks on lool palju vähem piinlikkust tekitav lõpp. «Jäin prooviesinemisele peaaegu hiljaks, sest pidin oma juukseid uuesti pesema,» rääkis ta. «Kuid sellepärast, et napilt jõudsin, olid ka mu närvid nii püsti. Ei hoidnud seetõttu oma esinemisega üldse tagasi ja sain selle rolli. Seega - lokkige oma juukseid dildoga!» naeris ta.

Vaata intervjuud:
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles