Pulmakellad kõlisevad: Liina Ariadne ja Brigitte Susanne avaldavad, kui kallist kihlasõrmust kallimalt oodatakse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22.03.2017,Tallinn,Kultuurikatel.Ansambli Púr Múdd albumi Undefined esitluskontsert Kultuurikatlas. Soojendusesinejana astus üles laulja ADRIADNE.

FOTO RAUL MEE
22.03.2017,Tallinn,Kultuurikatel.Ansambli Púr Múdd albumi Undefined esitluskontsert Kultuurikatlas. Soojendusesinejana astus üles laulja ADRIADNE. FOTO RAUL MEE Foto: Raul Mee / Raul Mee/Mollusk Media

Liina Ariadne Pedanik ja Martti Hallik kutsusid oma Youtube'i kanalile külla Brigitte Susanne Hundi, koos kallima Ron Nõmmega. Head ja paremat mekkides vesteldi ka pulmade ja kooselu teemadel. 

Liina Ariadne ja Martti Halliku koju oodatakse pikkisilmi pulmakellasid. Tundub, et saatus annab selleks üha enam vihjeid. Möödunud nädalavahetusel tähistati Liina venna pulma ning pruudikimp jõudis saatuse tahtel ikka Liina kätte. Tegemist ei olnud tavalise kimbupüüdmisega, vaid laiali jagati 11 võtit, millest ainult üks avas puuri kuhu kimp lukustatud oli. Liina võti avas luku ning pulmajutud võimendusid sekundiga!

Ka Brigitte Susanne on rohkem või vähem naljatledes öelnud, et mõtleb abiellumisele. Sõpradega koos istudes pandi juhuslikult isegi paika tema ja Roni pulmakuupäev, mis jääb 2020. aastasse. 

Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm.
Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm. Foto: Jake Farra

Videost selgub, et mõlemad neiud on oma kallimatele kihlasõrmuste osas üpris otsekoheseid vihjeid teinud, ning arutleti ka hinnaklassi üle, kuhu sõrmus jääda võiks. 
Kuigi Martti ja Liina olid juveeliärist mööda jalutades heitnud pilku kuni 1200 eurostele ehetele, arvab Liina, et ka 300 eurone sõrmus on piisavalt ilus ning pigem soovib investeerida ühisesse kodusse.

Brigitte Susanne avaldab, et tema maitse on veidi kallim ning 300 eurot on kihlasõrmuse jaoks liiga vähe: «Öeldakse, et mehe kolme kuu palk peab olema!» ning naljatleb kallimale, et tema võib sõrmust valides kohe julgesti hinnalisemate poole vaadata. 

Vaata lõbusat videot ja mida noored sest pulmatrallist üldse arvavad:
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles