VIDEO Markle’ite «raisakotka» kannapööre: ma palun vabandust Meghani, Harry ja kuningliku pere käest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti Sussexi hertsoginna Meghani poolõde Samantha Markle esines briti televisioonis, kus palus vabandust Meghani, prints Harry ja teiste kuningliku pere liikmete käest.

53-aastast Samantha Markle’it, kes saabus USAst Londonisse möödunud nädalal, intervjueeris Channel 5 saatejuht Jeremy Vine, teatab news.com.au.

Jeremy Vine ja Samantha Markle
Jeremy Vine ja Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Saatejuht küsis, miks Samantha on poolõde Meghanit kostitanud solvangute ja krõbedate sõnadega, nimetades Sussexi hertsoginnat Cruella de Viliks, Duch-assiks ja Duchess of Nonsensiks.

Sussexi hertsoginna Meghan 
Sussexi hertsoginna Meghan Foto: EDDIE MULHOLLAND / AFP/Scanpix

«Meie isa Thomas Markle’it on solvatud, rünnatud ja ignoreeritud. Seda on teinud ka Meghan. Meil oli õigus isa kaitsta ja Meghanit rünnata,» vastas Samantha Markle.

Vine’i arvates ründas Samantha Markle oma poolõde ka sellepärast, et teda ei kutsutud 19. mail toimunud pulma.

Samantha Markle sõnas, et see ei olnud rünnakute põhjuseks, küll aga Meghani käitumine.

Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Meie pere langes rünnaku alla ja ma asusin kaitsepositsioonile. Saan aru, et need solvangud ei olnud asjakohased ja ma ei oleks pidanud neid loopima. Ma palun vabandust oma õe, ta mehe Harry ja teiste kuningliku pere liikmete käest,» sõnas Samantha Markle.

Samantah Markle loodab, et tal avaneb võimalus saada Sussexi hertsoginna Meghaniga kokku, et asjad selgeks rääkida.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA

Samantha Markle’i sõnul ei kahetse ta seda, et soovitas isal Thomas Markle’il kõmufotograafile raha teenimise eesmärgil poseerida.

«Meie pere sattus suurde segaduste keerisesse. Tundsin, et nüüd pean sellele lõpu tegema. Mul on siiski hea meel, et Meghan leidis endale tõelise härrasmehe, sest prints Harry on seda. Meghan on mu noorem õde, ta on heades kätes,» lausus Sussexi hertsoginna poolõde.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Geoff Pugh/The Telegraph / PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles