Vaata Eesti esimese omalaadse komöödiasarja «Alo» kurbnaljakat avaosa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 ekraanile jõudis aasta oodatuim komöödiasari «Alo». Igasugu töö- ja eraelu sekeldustesse sattuvat Škoda müügimees Alot kehastab koomik ja näitleja Tõnis Niinemets. 

Kanal 2 tegi otsa lahti komöödiasarjaga «Alo», milles koomik Tõnis Niinemets kehastab nimitegelast, autosalongis töötavat müügimeest. «Alo» on absurdne, eluline, valus, naljakas ja sageli üle võlli komöödia, kus lihtsalt kogu aeg juhtub midagi. Sari puudutab vaataja aju ja naerusensoreid viisil ja tihedusel, mis erineb tänastest tempodest ekraanil. Peale Tõnis Niinemetsa löövad kaasa ka Märt ja Priit Pius, Priit Võigemast, Uku Uusberg, Linda Kolde, Reimo Sagor, Külliki Saldre jpt.

«Alo tegemine on minu jaoks harukordne võimalus, sest ma ei tea ühtegi teist Eesti seriaali, kus ühisloomet oleks kasutatud sellisel määral. Mulle kui režissöörile annab see võimaluse ja vabaduse katsetada spontaanset ülesvõtmistehnikat, sest näitlejad on oma rollid ise loonud ja nad tõesti tahavad neid mängida. Välismaal on selline loomisprotsess ammu kanda kinnitanud, Eestis veel mitte,» rääkis äsja Šotimaal õpingud lõpetanud sarja režissöör Doris Tääker. «Kirjutamisel olid tõesti osalised absoluutselt kõik näitlejad ja ka need inimesed, kes produktsioonimeeskonnas üldse kaasa teevad,» lisas Tääker. 

Sarja stilistiliseks inspiratsiooniallikaks on olnud välismaised seriaalid «Modern Family», «The Office», «Miranda» jne. Stilistika teeb eriliseks pihikaamera võte, mida kasutatakse karakterite tegelike mõtete ja tunnete avamiseks. Sarja põhiliin on müügimees Alo tööelu ja loomulikult armastuse ning läheduse otsing

Kui õigel hetkel ekraani ette ei jõudnud, siis vaata komöödiasarja avasaadet järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles