Liivadüünil raamatut sirviv Ott Lepland tõestab, et mõistus ja ilu käivad käsikäes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16.juuli  2016, Lääne-Virumaa, Eesti, Rakvere
festival,reggae, muusika, kontsert

Fotol: One Love Reggae Revolution konstert Rakvere Vallimägi laululava. Ott Lepland 
Foto:Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja,
16.juuli 2016, Lääne-Virumaa, Eesti, Rakvere festival,reggae, muusika, kontsert Fotol: One Love Reggae Revolution konstert Rakvere Vallimägi laululava. Ott Lepland Foto:Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja, Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Ott Lepland (31), kes alanud õppeaastal õpetaja rolli on astunud, jagab sotsiaalmeedias šikki fotot. Müstilise pilguga kaugusesse vaatav mees, näib mõtisklevat tõsistel teemadel ning ei saa salata, et intelligentsed mehed on tohutult seksikad!

Ott Lepland on õppinud Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis popjazzlaulu ja käinud laulukoolis WAF. Lisaks laulmisele on ta aastaid pühendanud klaverimängu õppimisele. Alanud õppeaastal on ta õpetaja laulu- ja tantsukoolis WAF. 

2010. aastal ilmus Eesti esimene fänniraamat «Lubage mul olla. Ott Lepland.», alapealkirjaga «8 kuud superstaarina». Raamatu müügitulust läks osa Ott Leplandi stipendiumifondi, mis võimaldas paaril noorel WAF koolis laulmist õppida. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@denimdreamstores #ddxlepland

A post shared by Ott Lepland (@ott.lepland) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles