Palju õnne, sündis tüdruk! Paljas Porgand andis pisibeebile imearmsad lubadused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre
Merilin Taimre Foto: Madis Sinivee

Blogija Merilin Taimre elu sai igaveseks muudetud. Tema kanda on nüüd uus ja oluline roll - olla tädiks äsja sündinud pisitirtsule. 

«Sõnad ei suuda kirjeldada, seda armastust, mis minu sees pulbitseb! Mu õde on mind tädiks nomineerinud!» hõiskab üliõnnelik Merilin oma Instagramikontol ja teeb pisibeebile südamlikud lubadused. 

«Haiguses ja tervises, olen sinu jaoks olemas. Ma hoian ja kaisutan sind, kui su emme on selleks liiga väsinud. Ma olen see, kes vabatahtlikult kõik pahasti lõhnavad segadused ära koristab. Võtan süü enda peale, kõikide katki läinud asjade eest ja ma ei räägi kellelegi, kui näen sind aknast välja ronimas, kui oma esimese silmarõõmuga kohtuma lähed. Ma pühin su pisarad, kui kohtud südamemurdjatega ja kannan hoolt, et nende naeratus ei oleks enam nii hambuline, kui vanasti. Õpetan sind kokkama, et saaksid oma emmele tema lemmikud toor-vegan proteiinipannkooke teha. Ma armastan sind igavesti, hoian sind ja hellitan. Ma ei vea sind kunagi alt! Sinu tädi.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Words cannot describe the love bubbling inside me! My sister has nominated me an aunt! ?? Therefore I will give my oath to you Isabella: "In sickness and in health, I will be there for you. I will hold you and cuddle you, when your mommy is too tired to. I will be the one to volunteer to clean all that stinky mess you've got yourself into. I will take the blame for all the broken stuff & I will not give you in when I see you sneaking out of the window to meet your first crush. I will wipe your tears, when the heart breakers come around & I will also make sure their smile will never be as toothy as it used to be ? I will give you cooking masterclasses so you could make mommy her favorite raw vegan protein pancakes each morning. I will forever love you, hold you and cherish you. I will never let you down!" Auntie ? #itsagirl #babygirl #imanaunt #littlebabies #littlebaby #dreamcometrue #proudaunt #sohappy

A post shared by Merilin Taimre (@paljasporgand) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles