Cristiano Ronaldot süüdistatakse noore ameeriklanna anaalses vägistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christiano Ronaldo, 2017.
Christiano Ronaldo, 2017. Foto: Neil Baynes/Pixathlon/SIPA / Neil Baynes/Pixathlon/Scanpix

Saksa väljaanne Der Spiegel avaldab Ameeriklanna Karhryn Mayorga süüdistused portugaallasest vutitähe Cristiano Ronaldo vastu, kes väidetavalt juba 2009. aastal naise vägistas ning vaikimis eest suurt kompensatsiooni maksis.

Ameeriklanna Kathryn Mayora väidab, et kohtus Ronaldoga 2009. aastal Las Vegases. Lõbus koosviibimine sai naise jaoks kohutava lõpu, kui mees teda anaalselt vägistas. Tänaseks 34-aastane Kathryn avaldab, et Cristiano olevat temalt peale õusat akti küsinud, kas tal on valus ning öelnud: «Ma olen hea mees, kui see üks protsent välja arvata».

Kathryn väidab, et mees maksis talle koletust ööst vaikimiseks 375 000 dollarit. Esmakordselt jõudsid naise süüdistused avalikkuse ette pooleteist aasta eest, kui Der Spiegel kirjutas juhtunust toetudes FootBall Leaksi kaudu lekkinud infole. 

Cristiano Ronaldo on esitatud süüdistused ümber lükanud, kinnitades, et vahekord toimus vastastikusel kokkuleppel. Juhtunu kohta koostatud dokumendis kirjeldab Ronaldo juhtunut ka oma sõndadega üpris väigivaldselt. Väidetavalt kinnitab ta, et naine keeldus vahekorrast korduvalt ning palus lõpetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles