Üllatus: Robbie Williams ja Louis Tomlinson käisid koos tätoveeringut tegemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: SADAKA EDMOND/SIPA / SADAKA EDMOND/SIPA

Robbie Williams ja Louis Tomlinsoni ühendab lisaks talendisaate «X-Factor» kohtunikeks olemisele ka see, et mõlemad said oma kaerjäärile tuule tiibadesse just menuka poistebändi liikmena. 

Poistebändi Take That endine liige Robbie Williams ning One Directioni endine liige Louis Tomlinson on mõlemad talendisaate «X Factor» kohtunikud ning soovisid oma meeldejäävat aega koos töötades jäädava märgiga tähistada ja otsustasid samasugused tätoveeringud teha.

Lepiti kokku, et mõlemad tätoveerivad enda kehale «x» tähe, kuid protsess võttis hoopis uued pöörded, kui otsustati, et tähendusrikka märgi ei tee mitte tätoveerija, vaid hoopis mehed ise, üksteisele. 

«Ole ettevaatlik, Robbie on düsleksik, seega võib sellest «X»-ist hoopis «Y» saada,» sõnas kaamerat hoidev Robbie abikaasa Ayda Field. 

Robbie Willians Louis Tomlinsoni tätoveerimas.
Robbie Willians Louis Tomlinsoni tätoveerimas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Tätoveerimine pole aga sugugi nii lihtne kui esmapilgul paistab. Isegi kaks ristatud kriipsu osutusid algaja jaoks paljuks ning Louise kätt jääb igaveseks kaunistama sakiline sümbol: «Oi! Ma ei tea, mis siin juhtus!» hüüatas Robbie kui ebaõnnestunud katset lähemalt uuris. «Keerasin selle tuksi,» ahhetas Robbie ja vabandas korduvalt. 

Vaata videost, kuidas meestel see tätoveerimistegu tegelikult õnnestus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles