Lembelaulik Ed Sheeran annab Riias omanäolise kontserdi Lucavsala saarel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: Promofoto

Sheeran astub üles Riias, Lucavsala saarel järgmise aasta 12. juulil. Piletid on Eesti fännidele nüüd müügis!

Sheeran astub üles Riias, Lucavsala saarel 12. juulil ning pileteid saab osta ainult Piletilevi veebipoest. Samuti saab osta pileteid fännibussidele, mis sõidutavad soovijaid kontserdile ja tagasi.

Eesti fännid saavad pileteid osta ainult Piletilevi veebipoest. Piletilevi müügipunktides selle kontserdi pileteid ei müüda! Piletid on personaliseeritud, iga pileti peal on ostja täisnimi ning kontserdile pääseb vaid isikut tõendava dokumendi alusel (pass, ID-kaart või juhiluba). Ühel kliendil on võimalik osta kuni neli piletit. 

Lucavsala territoorium on jaotatud kaheks osaks – A osa asub lavale lähemal ning piletid sinna on müügil hinnaga €79, limiteeritud kogus B osa pileteid müüakse hinnaga €59 ning seejärel tõuseb hind €69 peale. Loe detailseid piletiostu puudutavaid reegleid SIIT

Müügil on ka piletid fännibussidele, mis sõidutavad soovijad mugavalt Riiga kontserdile ning pärast kontserti tagasi. Bussid sõidavad Tallinnast läbi Pärnu Riiga ja tagasi ning Tartust läbi Valga Riiga ja tagasi. 

Briti laulja ning laulukirjutaja Ed Sheeran on hetkel liialdamata number üks artist kogu maailmas. Eelmisel aastal andis ta välja oma kolmanda stuudioalbumi «÷ (Divide)», mis võitis Grammy auhinna ning oli ülimenukas, lüües nii näiteks Rolling Stonesi kui ka Beyonce’i plaadimüügi rekordeid.

«÷ (Divide)» oli eelmise aasta enimmüüdud album ning jõudis multiplaatina staatusesse lausa 36-s riigis. Albumilt päris megahitt «Shape of You» oli enimmüüdud singel ning saavutas multiplaatina staatuse 32-s riigis. Tänaseks päevaks on albumit müüdud üle 15,5 miljoni koopia ning hittsinglid «Shape of You», «Castle on the Hill», «Galway Girl», «Perfect» ja «Happier» kõlavad raadiotes ja rõõmustavad fänne üle kogu maailma.  

Loomulikult on ülipopulaarsed ka Ed Sheerani kontserdid. «÷ (Divide)» tuur lööb järjest publikurekordeid ning korraldatakse palju lisakontserte. Näiteks müüdi Iirimaal seitsmele kontserdile 300 000 piletit vaid ühe tunniga. Varssavi kaks kontserti müüdi välja paari tunniga, aasta aega enne kontsertide toimumist. Ning Austraalias ja Uus-Meremaal käis Sheeranit kuulamas üle miljoni inimese, mis on selle regiooni publikurekord. 

Ed Sheeran annab Riias, Lucavsala saarel Baltikumi ainsa kontserdi 12. juulil. Piletid hinnaga alates €59 on nüüd müügil ainult Piletilevi veebikeskkonnas.

Osta pilet kontserdile SIIT.

Osta pilet fännibussile: Tallinn, Tartu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles