Imekaunis ja julge Saaremaa piiga lendab Hiinasse Eestit esindama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18-aastast Viktoria Latkinit ootab juba oktoobri keskel ees reis Hiinasse, kus neiu asub rahvusvahelisel missivõistlusel Miss Global City 2018 Eestit esindama. 

Viktoria esitas oma kandidatuuri Miss Queen of Scandinavia Eesti esindajale Kersten Liba ja osutus valituks. Sellest hakkas «lumepall veerema» ning juba septembri alguses kõndis neiu lavalaudadel. Miss & Mister Swedeni nimelise võistluse finaalis sai Viktoria esimest korda lavale astuda ning pärjatud tiitliga. 

Nüüd tuleb reisida Hiinasse, et Eestit ikka sama suurepäraselt edasi esindada. Kogu võistlus kestab koguni kaks nädalat, mille jooksul tuleb osaleda paljudes tegevustes, üritustel ja kohtumistel. Finaalgalal on kolm kohustuslikku ning üks vabatahtlik. Viktoria osaleb kohustuslikes voorudes, milleks on õhtukleidi-, rahvusliku kostüümi- ja bikiinivoor. Vabatahtlikus talendivoorus on neiu otsustanud mitte osaleda. «Olen eesootava pärast väga elevil ja ei jõua minekut ära oodata. Võtan sellest kogemusest kindlasti maksimumi ja esindan Eestit uhkusega,» räägib Viktoria suure elevusega. 

Võistluse tulemuste osas jääb neiu tagasihoidlikuks: «Eelkõige lähen Hiinasse kogemustepagasit täiendama ja sellest võimalusest viimast võtma.»

Foto: HENELYN KANDVER

Tegelikult sai Viktoria alles septembris esmakordselt aimu, mida missivõistlused endast tegelikult kujutavad, kuid negatiivse kogemusega ei lahkutud. «Miss Queen of Scandinavia võistluse põhjal tundus, et ikkagi hoitakse ja abistatakse üksteist. Samas on kõik inimesed erinevad ja kunagi ei või teada,» arvab ta, kui uurida missimaailma stereotüüpsete liigselt võiduhimuliste konkurentide kohta. 

Lisaks võistlusteks ettevalmistamisele käib neiu ka keskkoolis ja tööl. Ennast kirjeldab ta esmapilgul vaiksena, kuid jutujärjele saades pidavat juttu kauemaks jätkuma. «Mulle meeldib väga oma lähedastega aega veeta, kuid vajan ka neid hetki mil saan üksinda oma mõtteid mõlgutada,» kirjeldab ta. 

Parim ilunipp, mida Viktoria jagab on suisa luuleline, aga kindlasti järgimist väärt: «Inimene peab tegema seda, mis teda õnnelikuks teeb. Kui ta ümber on hoolivad lähedased ja asjad mis teda rõõmsaks teevad, siis on inimene nii sisemiselt kui väliselt ilus.» Lisades, et inimestega kohtudes on tema jaoks esmatähtis just sisemine ilu. 

Reis Hiinasse ning esinemiskulud on liiga suured, et üksinda katta, seepärast on Viktorial mitmeid toetajaid, kes abikäe ulatanud

Foto: Sigrid Osa

Hiina reisi jaoks aitavad mul hetkeseisuga valmistuda Be More Superfood, NOCCO Eesti, Beautiful Me kehasalong, Massöör Kaia Latkin, Printsess.eu kleidilaenutus, Georg Ots Spa, Zukker Disain OÜ, Malura, Nails by Ulvi Kuivjõgi, Pedicure by Tene Tiitma, Kuressaare Ametikool, Geidy iluteenused, Kanela aksessuaarid, NYX Cosmetics Baltics, Cherie Ilustuudio, Sigrid Osa Photography, Sandra Sall ja S-ripsmed, Lux Express, HOIA Homespa ja Kertu Koert Make-Up Artist. Olen kõigile toetajatele väga tänulik, sest nende abil kujuneb võistluseks valmistumine oluliselt lihsamalt!»

«Hetkel olen veel juuksehooldutoodete otsingutel, mida Hiinasse kaasa võtta. Meik ja soeng tehakse professionaalide poolt vaid galaõhtul, eelneva võistluse aja peab oma jõududega hakkama saama. Olen erinevatele pakkumistele avatud ja minuga võib julgelt ühendust võtta,» kutsub neiu üles endaga koostööd tegema.

Hoiame Viktoriale pöialt ning soovime edu!

Vaata galeriid, milline kaunis neiu Eestit suures ilmas esindab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles