Peaminister Ratas rebis otse-eetris kildu: ega lennuk mööda maanteed ei sõida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas
Peaminister Jüri Ratas Foto: VASSIL DONEV / AFP/Scanpix

Riigieelarve ei pea olema läbinisti tõsine teema, näitas täna hommikul ERRi «Terevisiooni» otse-eetris teemat kommenteerinud peaminister Jüri Ratas.

Intervjuus räägiti järgmise aasta riigieelarvest ning sellest, et oma osa saab ka Pärnu lennujaama ehitus. Kuna eelnevalt oli teemaks ka oluliste riigimaanteede ehitamine, vastas peaminister saatejuht Liisu Lassi küsimusele, miks on Pärnu lennujaam oluline, järgmiselt: «Ega lennuk mööda maanteed ei sõida.»

Kild rebitud, selgitas Ratas, et Pärnu on turismi jaoks väga oluline sihtkoht, vaatame näiteks Pärnu spaasid. «Kui me vaatame Pärnus ka erinevaid spordivõimalusi ja harrastamisi. Pärnus on olemas lennujaam, kui me vaatame seda ka Eesti-siseselt,» jätkas Ratas. 

Hommikune nali võis küll mõnevõrra ootamatult mõjuda, kuid nii tähtsa dokumendi koostamise puhul on selline pingelangus igati mõistetav! Ja nalja peab ka saama. 

Pikemat intervjuud saad lugeda SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles