ELU24 AJALOOTUND: sa ju mäletad Intsu-Ingat ja Tulevi Triinu, aga kas sa seda mäletad, kuidas neist üleöö seltskonnatähed said?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõehetke-Lilit aka Lilit Kaaret
Tõehetke-Lilit aka Lilit Kaaret Foto: Lauri Laan

«Vikerhommiku» saatejuhid Taavi Libe ja Piret Tali arutlesid möödunud nädalal selle üle, kuidas Gerli Rosenfeldist seltskonnatäht sai. Elu24 vastas nende küsimusele ja sellest inspireerituna tegime ka ülevaate endistest ja praegustest seltskonnatähtedest laiemalt, aga ka nende teekonnast kuulsuseni.

  • Charlene Rennit 
Charlene Rennit
Charlene Rennit Foto: Instagram

Lauljatar Charlene osales 2004. aastal Eurovisiooni lauluvõistluse Eesti eelvoorus looga «Whatever You Say», kus pälvis rohkelt tähelepanu.

2007. aastal sai temast Eesti MTV reporter ning 2008. aastal poseeris Charlene Eesti Playboy kaanestaarina. Pilti näed SIIT!

Nõnda teeniski ta aastatega eurolauliku, glamuurimodelli ja seltskonnatähe tiitli. Nüüd elab ta juba aastaid Abu Dhabis, kus on teinud väga edukat karjääri äriarendusdirektorina Emirates Specialized Group LLCs. Kunstilembese Charlene`i suurimaks kireks on tänaseni kultuuri arendamine.

Suure missioonitundega Charlene toetab viimased neli aastat ka ühe väikse poisi kasvatamist. «Hoolitsen 11-aastase Abdullah’ eest puhtalt heatahtlikkusest, et talle paremat elu ja tulevikku võimaldada, kuid ta ei ole adopteeritud,» täpsustas Charlene tänavu märtsis Elu24-le.

  • Grete Klein
Grete Klein.
Grete Klein. Foto: Sander Ilvest/Postimees

Klein sai tuntuks «Reporteri» ilmateadustajana ning 2012. aastal osales ta telesaates «Tähed jääl».

Mõnda aega tegi Grete karjääri ka lauljatarina, näiteks ilmus 2010. aastal tema debüütalbum «Armastusega». 

Kuigi meedia on kauni Grete vastu alati tähelepanu tundnud, muutus huvi veelgi suuremaks peale seda, kui ta alates 2014. aastast «Padjaklubis» üht peaosalist mängib.

Lisaks tegi ta kaasa ka 2016. aastal valminud Eesti mängufilmis «Klassikokkutulek».

  • Liis Lass
Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram

Liis Lass alustas 2004. aastal modellikarjääri, olles 2005. aastal üks poolfinalistidest võistlusel Miss Global Beauty Queen 2005 Xiangshanis Hiinas ning neljas printsess Miss Tourism Queen International võistlusel Changhshas Hiinas.

2005. aastal alustas ta ka Kanal 2 ilmatüdrukuna, kogudes nõnda rohkelt kuulsust. 2006. aastal valisid ajakirja FHM lugejad Liis Lassi «maailma seksikamaks naiseks». Ta on samuti poseerinud ka Eesti Playboy ajakirjale.

Liis Lassi sõnadele kirjutatud laul «God Inside Your Soul» osales konkursil Eurolaul 2008. Tema sõnadele tehtud lugu «Maagiline päev» Rolf Juniori (Roosalu) esituses pälvis 2010. aastal Eesti Eurovisiooni-konkursi finaalis kolmanda koha. Tema ja Elmar Liitmaa lugu «Üks teiseta» pälvis raadio Elmari aastahiti staatuse aastal 2009.

Mõnda aega figureeris Lass seltskonnaüritustel Elmar Liitmaa käevangus, ent 2009. aastal läks paarike lahku. Toona sahistati, et suhe lõppes miljonärivõsukese Oliver Reinsalu tõttu.

2009. aastal väisas Lass presidendi vastuvõttu Keskerakonna liikme Lauri Laasi käevangus.

Nüüd elab Lass juba pikemat aega Aasias ja tegeleb hoopis rahvusvahelisel investeerimisturul, resideerudes Singapuris. 

  • Jana Pulk
Pildil on Jana Pulk. 12/05/09.
Pildil on Jana Pulk. 12/05/09. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Jana Pulk kogus populaarsust olles ürituste korraldajana, seega oli ta seltskonnaüritustel alati platsis. Ta on ka ise hiljem avalikult tunnistanud, et sai kuulsaks teadlikult ja kõik tema bravuursed väljaütlemised on olnud tahtlikud. 

2012. aastal osales ta TV3 saates «Blondid Veinimõisas», kus lisaks Janale panid end proovile superstaar Liis Lemsalu, Miss Estonia Viktoria Azovskaja, võistlustantsija Aleksandra Žeregelja, laulja Triin Hunt ja moedisainer Kati Veerme.

Nüüd resideerub ta hoopis Hispaanias, kus on hotellides avalike suhete juht. 

  • Carola Madis 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?: @mailillpony

A post shared by Carola Madis (@carolamadis) on

Carola on muusik Karl Madise tütar. Ta on toimetanud nii Kanal 2 reporteri ja Raadio 2 saatejuhina, tekitanud furoori seltskonnaajakirjanduses ning väisanud rohkelt uhkeid pidusid. 

Samuti on ta vastutanud ka mitmete muusikute loomingus sõnalise poole eest. Nii on läbi aegade kirjutanud Carola sõnu näiteks Janne Saarele, vennale Carl-Philip Madisele ja Karl Madisele. 

2008. aastal poseeris ta Eesti Playboy ajakirjale. 2011. aastal postitas ta Youtube'i kelmika video, milles ta õpetab «oreogasmi» tegemist. 2012. aastal ringles internetis temast ka poolalasti pilt. 

21-aastaselt läks ta USAsse, kust leidis endale kallima, maailmakuulsa bändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardi. Carola tutvustas teda 2011. aastal eestlastele, tekitades sellega rohkelt kõmu.

Paraku hakkasid aastad hiljem liikuma sahinad, et paarike on lahku läinud. 2016. aastal kolis Carola Madis tagasi Eestisse. 

  • Farmi-Gabriel ehk Gabriel Kubjas
Gabriel Kubjas.
Gabriel Kubjas. Foto: Viktor Burkivski

Gabriel sai tuntuks 2003. aastal, mil osales tõsielusarjas «Farm». Saates osales ta kui «31-aastane turvamees Gabriel».

Peale saadet tegutses Gabriel tükk aega strippari ja seltskonnategelasena, pälvides hea töö eest koguni 2010. aasta meesstrippari tunnustuse.

Meedias kogus ta rohkelt tähelepanu ka sellega, et sattus seadusega pahuksisse. Näiteks 2017. aastal jäi  ta narkojoobes autojuhtimisega (joove narkootilisest ainest: kokaiin).

Kunagi strippamisega raha teeninud mehest pole ammu midagi kuulda olnud, teatavasti pidas ta vahepeal Mustamäe majade vahel autopesulat, kirjutas Elu24 2016. aastal.

Adelina-Raida Niftalieva

Adelina Türgis
Adelina Türgis Foto: Lugejapilt

Adelina kogus tuntust 2006. aastal, mil osales TV3 saates «Kaunitar ja geenius». Lisaks sellele oli ta omal ajal tuntud ka kui Farmi-Gabrieli kallim.

Kõhutantsijast Adelina ja Farmi-Gabriel kütsid kirgi erinevate väljaütlemistega. Näiteks 2007. aastal rääkis Gabriel, et neil on platooniline suhe ning et nad on paarina  poolteist aastat ilma seksita elanud.

Paraku nende suhe kestma ei jäänud ning 2012. aastal abiellus Adelina hoopis vene rahvusest noormehega. «Tegemist oli väga suure ja kindlasti mitte odava pulmaga, arvestades korraldusmahukust, pulmaauto kallidust,» loetles pulmas käinu toona. Vaata pilte pulmapeost SIIT!

  • Triin Tulev
Kerttu Rakke uus raamatu «Küpsiseparadiis 2 ehk maskid & maskotid» raamatuesitlusel oli kohal ka seltskonnastaar Triin Tulev.
Kerttu Rakke uus raamatu «Küpsiseparadiis 2 ehk maskid & maskotid» raamatuesitlusel oli kohal ka seltskonnastaar Triin Tulev. Foto: Viktor Burkivski

Tulev osales 2005. aastal TV3 saates «Lihtne elu», kus kaks linnabeibet mõnda aega tavalises maatalus elasid ja seal talutöödega rinda pistsid. Tulevi ekraanipartneriks oli Sille Sutting.

Peale saadet läks Tulev Playboysse tööle, kus ta 2007. aastal töötas toimetuse assistendina. Ometigi 2008. aastal ilmus juba uudis, et Tulev olevat sealt kinga saanud. 

2008. aastal pühkis Triin ka tollase abikaasa Dressi-Toivoga Eestimaa tolmu jalge alt. Aasta hiljem augustis suundus noorpaar õnne otsima Taisse Phuketi paradiisirandadele. Ent paraku nende abielu purunes, põhjuseks Toivo väidetav suhe Tai maffiabossi tütrega. 

Ometigi ei peatanud see Triinu ning tema tegi Tais hoopis karjääri. Nimelt rääkis DJ ja modell Triin Tulev 2011. aastal meedias, et veetis sõbrapäeva Hollywoodi filmi võtetel, poseeris Yachtingu ajakirja kaane jaoks ning soetas ka sel nädalal uue kodu Singapuris.

2013. aastal ohjas Trrin ööklubis Hollywood kliendisuhteid ning muuhulgas leidis ka uue armastuse – Rasmus Vesiloo.

Aastal 2014 avaldas ta raamatu «Elus», kus ta kirjeldas enda kannatusi koduvägivalla ohvrina. Raamat tõi endaga kaasa palju vastuolusid ning Triin Tulevi kallim, mees, kes oli teda ahistanud, kaevas naise valeinfo ja laimu pärast kohtusse. 

2017. aastal allkirjastas Tulev kohtus kompromisskokkuleppe, milles tunnistas, et avaldas oma tänaseks lettidelt korjatud ja hävitatud elulooraamatus «Elus» rea valefakte endise elukaaslase Rasmus Vesiloo kohta.

Vändra-Aveli
Vändra-Aveli Foto: Kanal 2
  • Vändra-Aveli ehk Aveli Abel

Eesti amatöörfotomodell Aveli võitis 2007. aastal ajakirja FHM Eesti konkursi «FHMi Kaanestaar 2007», millel oli tuhatkond osavõtjat. Konkursivõidule järgnes seltskonnaajakirjanduse intensiivne huvi mitme aasta vältel.

Aastal 2007 tegi Vändra-Aveli ka lühikese tähelennu Kanal2s, millest siinkohal ka üks stiilinäide:«Poliitika huvitab mind küll. Ma olen ise ka Isamaaliidus, aga ma pole seal eriti tihti kohal käinud. Ministrite tegemistest ei tea midagi.»

Vändra-Avelile endale talle antud hüüdnimi ei meeldinudki. «Ajakiri Just pani mulle selle nime ja nüüd kõik räägivad nii. See, et ma vahepeal natuke aega Vändras elasin, ei tee mind veel Vändra-Aveliks!!! Ma olen Aveli Abel. Ja hüüdnimi on mul Pammy. Ma olen Rate.ee's ka selle nime all,» rääkis Aveli toona.

2008. aasta suvel omistati Vändra-Avelile Eesti maitsetuma staari tiitel. 

2017. aastal saabus Elu24-le vihje, et Vändra-Aveli on ära võlunud Vahury Armastusekahuri nimelise meesterahva.

  • Tõehetke-Lilit ehk Lilit Kaaret
Lilit Kaaret.
Lilit Kaaret. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lilit Kaaret sai tuule tiibadesse Kanal 2 telesaatest «Tõehetk», kus oma suhetepundart harutasid Hannes Võrno juhtimisel Lilit ja tema elukaaslane Veigo.

Lilit kohtus Veigoga, kui oli viisteist ja sai rasedusest teada nädal enne oma kaheksateistkümnendat sünnipäeva. Kokku koliti alles pärast abiellumist.

Lilit ja Veigo läksid varsti pärast saadet lahku, kuid jõudsid enne seda teineteist kõvasti avalikkuses mustata.

2009. aastal poseeris Lilit ajakirjas Playboy. Lilit tunnistas Playboyle, et tähelepanust ta puudust ei tunne.

Nimelt oli tal paari suve jooksul kogunenud hulk tiitleid kõikvõimalikelt iludusvõistlustelt.

Sama aasta talvel kaunistas seksikaks toateenijaks riietatud Tõehetke-Lilit linnaäärse uuselamurajooni Oru Kodu välireklaami ja pakkus  end majaostjale kingituseks. Tegu oli siiski reklaamitrikiga.

«Mul on puudu hoopis naiselikust õnnest,» pihtis Lilit toona.

Aasta hiljem osales Lilit saates «Unistuste printsess» ja näitas end uue poiss-sõbra Riivoga, kellega neil on täna nii ühine laps kui elu.

  • Nõia-Ints ehk Indrek Leibur  ja Intsu-Inga ehk Inga Kallberg
Indrek Leibur ja Inga Kallberg saates «Tõehetk»
Indrek Leibur ja Inga Kallberg saates «Tõehetk» Foto: Kanal 2

Nõiasaates vaid kaks episoodi vastu pidanud Intsust ja tema pikakoivalisest sõbratarist Inga Kallbergist ehk Intsu-Ingast vormis seltskonnameedia mõneks ajaks tegelased, kes olid külalised ajalehetoimetustes, telesaadetes ning aastaküsitlustes. Ints üritas leida tööd juuksurina, kuid ebaõnnestunult.

2012. aasta aprilli alguses mõistis Harju maakohus Leiburile enam kui seitsmeaastase vangistuse. Koos kahe kaaslasega võttis ta ühelt meesterahvalt ajutiselt vabaduse, peksis ja sundis loovutama sülearvuteid ning nutitelefone.

Kohus hindas Nõia-Intsu panust grupitegevusse viieaastase vangistusega. Sinna lisandus veel kaks aastat ja mõningaid kuid varasemast lõpuni kandmata karistusest.

Intsu elu vanglasse tagasi sattudes meelakkumine ilmselt ei olnud, sest mehe vaimne tervis hakkas kõvasti logisema. Pärast mõningaid küsitavaid tegusid viidi ta ravile Jämejala haiglasse, kus ta viibib tänaseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles