Laulja Tanel Padarit ärritab riigi suutmatus abivajajaid aidata: miks muusikud peavad võtma selle enda kanda (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Tv3/Erakogu

Laulja Tanel Padar rääkis hiljuti antud intervjuus oma uuest heategevusprojektist ja kritiseeris riiki nende suutmatuses abivajajaid aidata.

27. septembril toimub Hansa Rotary Klubi heategevuslik kontsert ja õhtusöök, millele on õla alla pannud ka Tanel Padar koos bändiga. Õhtust saadav tulu annetatakse Eesti laste ja noorte diabeediühingule insuliinipumpade ostmiseks lastele ja noortele.

Padar rääkis «Ringvaates», et ta ei ole kunagi saanud heategevusprojekti, -mõtte või -idee pakkumist, mis teda kuidagi ei kõnetaks.

«Need kõik lood on kuidagi kurvad, nukrad või mõnikord isegi natuke ärritavad, et miks siis riik, haigekassa või kogukond ei saa asjadega hakkama ja muusikud peavad võtma selle enda kanda,» rääkis ta.

Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Kristjan Tee­dema/Tartu Postimees

Padar lisas: «Aga mul ei ole mitte midagi selle vastu, et panustada ja head teha, aga pigem on probleem selles, et kas muusik peab nendes projektides ainuke olema, kes heategevusega tegeleb.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles