Ebatavaline kohvik Koreas tekitab tunde justkui oleksid sattunud multikasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Koreas, Seoulis on uksed avanud üks ebatavaline kohvik, mille kogu interjöör jätab mulje, justkui oleksid sattunud kahemõõtmelisse multika maailma.

Seoulis asuv kohvik on inspiratsiooni saanud ülimenukast Korea teleseriaalist «W - Two Words», mille karakterid seiklevad päris- ja multikamaailma vahel. Eelmise aasta juulis avatud kohviku nimi on Cafe Yeonnam-dong 239-20, mis on ka kohviku ametlik aadress. Piirkonnas asub mitmeid kohvikuid, mis on väga sotsiaalmeediasõbralikud ja on muutunud isegi turistiatraktsioonideks. 

Kohvik ise on tegelikult üpris väike. Siseruumis on vaid kolm lauda ja mõned veel terassil. Sellised väiksed ja unikaalsed kohvikud on Koreas väga levinud ja populaarsed. Koomiksist inspireeritud on iga väiksemgi detail, isegi nõud, mööbel ja toit!

Mitmed külastajad on internetis oma kogemust jaganud ning kirjeldanud, et lisaks ilusatele fotodele on kohviku külastamine justkui sisenemine optilisse illusiooni. Mõned Redditi kasutajad on koomiksimaailma-kohvikut LSD tarbimisega võrrelnud. Kohviku omanik on külastajate postitatud fotode üle väga õnnelik ning jagab neid tihti ka kohviku ametlikus Instagramis

Vaata pilte, kas külastaksid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles