Vanaema lõi maha hiigelsuure alligaatori, kes sõi ära tema minihobuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne. Alligaator.
Pilt on illustratiivne. Alligaator. Foto: MOURAD ALLILI MOURAD/SIPA /Scanpix

Texases elav vanavanaema Judy saatis teise ilma üle 3,5 meetrise alligaatori, kes pistis nahka tema lemmikloomaks peetud minihobuse. 

Judy arvas, et tema armastatud minihobuse kadumise taga oli alligaator. Suurest vihast haaras ta relva ja laskis ühe lasuga maha üle 260 kilose alligaatori. «Nanaga ei jamata!» sõnas lapselaste poolt hellitavalt «Nanaks» hüütav Judy. 

«Me arvame, et see alligaator oli süüdi ka selles, et meie minihobne aastaid tagasi ära kadus,» põhjendas naine oma otsust loom maha lasta. 

Kättemaks lemmiklooma ära söömise eest ei ole naise jaoks aga lõppenud. Nüüd plaanib ta alligaatori nahast lasta endale saapad teha ning pea trofeena taksitermisti poolt alusele panna. «Liha sööme ära ja sabaosa tahan panna enda kabinetti,» lisas naine 

Naine postitas foto endast ja tapetud suurest alligaatorist Facebooki. «Paljud mu sõbrad kirjutasid ja ei uskunud, et mina sellega hakkama sain, kinnitasin, et «Jah, see olin mina!»».

Osavus alligaatorite tapmisel on nende peres vist suisa geneetiline nähtus. Judy lapselaps tappis kõigest viie aastasena peaaegu samas paigas veel ühe isendi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles