Nika õpetab, kuidas sotsiaalmeedia kiusamisest üle olla

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaalmeedia võimuajastul Internetis ja üle kogu maailma peavad ning saavad artistid, sisuloojad ja mõjutajad toetuda sotsiaalmeedia platvormidele, millega ennast nähtavamaks muuta. Sama kasutab ära ka Nika Prokopjeva.

Elu24 tegi hiljuti intervjuu laulja Nika Prokopjevaga, kes rääkis, mida sotsiaalmeedia tema jaoks tähendab ja kuidas ta seda oma muusikukarjääri edendamiseks ära kasutab.

Nika rääkis, et ta kasutab sotsiaalmeediat iga päev. «See on kui töö, informatsiooni jagamiseks ja sõpradele saab «tere» öelda, nii et ei pea kõikidele helistama hakkama,» sõnas laulja.

«Ma kasutan pigem Facebooki, Instagrami ja YouTube'i,» sõnas Nika sotsiaalmeedia kanalite kasutamise kohta. «Need on kõige popimad portaalid minu valdkonnas. Kõige rohkem on isegi Instagrami.»

Inimesed kasutavad sotsiaalmeedia kanaleid erineva sisu jagamiseks ja sama teeb ka Nika. «Ma panen Instagrami kogu prahi. Kui mul on väga palju pilte, siis ma panen need sinna. Seal on väga hea ka story, sinna ma saan veel rohkem prahti panna. Aga Facebooki panen mingid sündmused ja kontserdid, sellised tähtsad uudised. YouTube on juba kõige viimane. Sinna panen ma valmis materjali, muusikat ja videot. Sellised asjad,» selgitas Nika.

Sotsiaalmeedia annab võimaluse paljudele inimestele end teise kulul välja elada ja halvasti öelda. Nika selgitas, et tema oma sotsiaalmeedia kanalitel ei ole näinud, et keegi tema kohta midagi halvasti kirjutaks, aga teistel lehekülgedel küll. «Inimesi on palju ja igaüks elab end niimoodi välja nagu ta saab. Mina sellele eriti tähelepanu ei pööra,» sõnas laulja.

Facebooki looja Mark Zuckerberg käis kevadel kongressi ees andmas tunnistusi, kuna tuli välja, et tema firma müüb kasutajate isikuandmeid edasi teistele firmadele. Nika selles probleemi ei näe ja ütleb, et inimesed ei saa end ära peita, isegi siis, kui neil ei ole sotsiaalmeediat. «Sa oled igalpoolt kättesaadavad. Kaamerad on igalpool. Me oleme juba nähtavad. Vahet ei ole. Sa pead lihtsalt isa olema niivõrd normaalne inimene, et sul ei oleks selle pärast piinlik, mida sa teed,» ütles Nika lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles