Pinge kasvab: Piletilevi töötaja apsakas andis Metallica fännidele korraliku hinnavihje

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Hetfield, Metallica solist.
James Hetfield, Metallica solist. Foto: TASSO MARCELO / Sacnpix

Metallica tuleb taas Eestisse ja korraldab juba enne kontserti korralikku möllu. Väidetavalt pole bänd kontserdi toimumist avalikult kinnitanud, kuid töötaja näpuvea tõttu ilmusid Piletilevi keskkonda kogemata majutuspiletid, mis nii mõndagi reetis!

Tartu Postimees avalikustas sel nädalal, et Piletilevi kodulehele ilmus info, et legendaarse bändi Metallica kontserdi majutuspiletite müük algab juba järgmisel nädalal - 28. septembri hommikul kell 10. Väidetavalt oli ürituse toimumise ajaks märgitud 17.-19. juuli. Kuigi teadaanne ise on Piletilevi keskkonnast eemaldatud annab Google'i internetiotsing endiselt tulemusi.

Foto: Kuvatõmmis

Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann ütles Tartu Postimehele, et müügiinfo avaldati portaalis töötaja apsaka tõttu. Veel lisas ta, et praegu teada antud kuupäevadel piletid müüki ei tule, küll aga ei rutanud ta täpsustama, millal selleks puhuks järjekorda võtta on võimalik. Arvatavasti toimub kontsert järgmisel suvel Tartus, Eesti Rahva Muuseumi taga asuval sõjaväelennuväljal. Oodata on ligikaudu 80 000 fänni, mis on eeldatavasti ligi 20 000 inimest rohkem kui menubänd Guns N' Rosesi 3 tunnilise kontserdi kokkumeelitatud 60 tuhande pealine publik. 

Esialgse info kohaselt tuleb «glämping» fännipileti eest välja käia 295 eurot. «Glämping» ehk glamuurne kämping on eeldatavasti kõikide mugavustega telk. Läbivettinud paberilehe paksuse madratsi peal külmetamisest on asi kaugel. Parimatel puhkudel on võimalik, et sinu kvaliteetsest materjalist telgis on koguni terve voodi ja poolkükakil küürutamise asemel saad seal täies pikkuses püsti seista. Näiteks kirjeldab luksusliku telkimise kogemust pakkuv Glämping Club seda kui «pop-up hotelli» ja «luksusliku telkimise kogemust».

Clämping Club'i poolt pakutav luksustelk.
Clämping Club'i poolt pakutav luksustelk. Foto: Glämping Club

Praegu pole miski ametlikku kinnitust veel saanud, ei see, mida glämping-pakett endas täielikult sisaldab, millised on esinemiskuupäevad või ametlikud piletihinnad. Metallica fännidele saabus eelmisel nädalal bändi poolt kiri, millel seisis: «Püsige lainel!» ning teade, et tuuri ametlikud kuupäevad avalikustatakse lähiajal. 

Kui Metallica kontsert tõesti järgmisel aastal aset leiab oleks see bändi järjekorras 4. külastus Eestisse. Esimest korda tulid suurkujud 1999. aastal, seejärel 2006. ja viimati 2010. aastal Saku Suurhalli keskele paigaldatud 360-kraadise lavaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles