Roosid tulipunased: Silvia Ilveses sai lepituseks romantilise lillekimbu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram

Romantika ei ole surnud! Vähemasti elab see Silvia Ilvese ja Jaak Kulla tormilises suhtes. 

Silvia Ilves kihlus oma suhteliselt lühiajalise armastatu Jaaguga käesoleva aasta mais. Tol korral kinnitas üliõnnelik naine, et oluline pole aeg, mis koos veedetud, vaid pigem see, mis koos läbi elatud. Nõnda tundis ta juba siis, et Jaagu näol on leitud hingesugulane, kellega lühikese aja jooksul aastate jagu erilisi ja ka keerulisi tundeid on jagatud.

Oma neljandat poega ootav tšellist Silvia jagas Instagrami kontol imeilusat roosikimpu, mis tõestab, et «kaasaegse muinasjutuna» alanud suhe jätkub samas vaimus. Kimbu juurde lisatud allkiri paneb naeratama, et romantika ja armastuse nimel vahel ka oma uhkuse allaneelamine kaasaegsest ilmast kadunud pole.

«Lilled, mis toodi lepituseks... Olin nende üle väga üllatunud, sest tegelikult oleksin hoopis mina pidanud talle lilli tooma. Vaatasin rooside värvivalikut, teades, et punane sümboliseerib armastust, valge sõprust/usaldust, aga oranž? «Oranžid roosid kimbud tähendavad seda, kallis, et meie suhe on eriline.» Jah, eks ta seda ole.»

Jätkuvat üksteisemõistmist noorpaarile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles