GALERII Beebilõusta kontsert Narvas kutsus isegi kohalikud vanamemmed kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

21.-23. septembril elavdab Narva vaikset elu-olu uus muusika- ja linnakultuurifestival Station Narva. Beebilõusta antud kontserdile tuli kohale hulgaliselt huvilisi, teistehulgas isegi kohalikud vanaprouad. 

Festivalil astuvad üles nii rahvusvahelised raskekaallased kui kultusnimed – alates legendaarsetest Liverpoolist popnokturnide meistritest Echo & the Bunnymenist kuni Londoni tuleviku techno produtsendi Actressini, lisaks valik Eesti, Venemaa ja Põhjamaade põnevamatest artistidest. Muusikaprogrammi tulipunkt paikneb Kreenholmi saare suurejoonelises tööstuskompleksis, kus asus kunagi maailma suurim puuvillavabrik. Kohalike „häktivistide“ kodubaasis Art Club Ro-Ro avaneb aga võimalus maalilise Narva jõe ja piiritaguse Jaanilinna linnuse silueti taustal osa saada eufoorilistest kaasalaulmisfiilngust koos armastatud Eesti ja Vene bändidega.

Rohkem infot SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles