Endine trummar süüdistab Beyoncé'i nõiakunsti kasutamises ja kassi tapmises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyoncé.
Beyoncé. Foto: Instagram / Scanpix

Beyoncé bändi kuulunud trummar on laulja osas kummalisi süüdistusi esitanud ning proovinud tema vastu ka lähenemiskeelu võtta. 

Seitse aastat Beyoncé vaid naistest koosnevas bändis töötanud Kimberly Thompson on esitanud kohtusse kaebuse ning palunud lähenemiskeelu. Ta väidab, et naine on kasutanud «nõiakunsti», kuulanud pealt tema telefone ning kontrollinud tema finantse. 

The Blast on saanud enda valdusesse kohtudokumendid, milles Kimberly Beyoncét lisaks veel «musta maagia» ja «seksuaalse pilastamise loitsude» kasutamises ja, et naine tappis tema kassi. Senini pole ühtki seletust, miks Kimberly usub oma kassi surmas just lauljannal süüd olevat ning millised kogemused teda nõiduskunsti kasutamist uskuma on pannud. 

The Blasti teatel on kohtunik lükanud tagasi Kimberly avalduse lähenemiskeeluks. Mirror Online on Beyoncé esindajatega kommentaaride saamiseks ühendust võtnud, kuid senini pole vastust tulnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles