Peospikker: noored-noored, hoidke pikivahet!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Facebooki loodud lehekülg «Patriarhaadi ja Keskaja Kaitseks» jagas postitust, milles väike spikker, kuidas kõik seltskonnaüritused sündalt ja eetilisuse piire ületamata mööda saata. 

«Viimastel aastasadadel on ennekõike noorte seas aina enam populaarsust kogunud igat laadi simmanid, tantsupeod ja viikend-festivalid. Kahjuks ei ole harv juhus, et neil üritustel leiab aset ka erinevaid kombelõtvusi. Sestap toob meie sihtasutus siinkohal ära käepärase juhendi selle kohta, kuidas tantsida neil üritustel Issandale meelepärasel moel ja ilma pattu langemata,» seisab pildi juurde lisatud selgituses. 

Kavalad kommenteerijad on leidnud juba viise, kuidas etteantud juhendit oma soovi järgi toimima panna. Näiteks leiab kasutaja Haa Vee, et kui tantsijate vahel peaks olema ühe piibli pikkune ruum, pole probleemi reeglist kinni pidada, kui olemas on ka maailma väikseim Piibel, mis vaid pliiatsiotsa suurune. 

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles