Galerii: vaata, kes maksid pea 200 eurot, et Baltimaade suurimal teadvuse ja psühhedeelikumide konverentsil osaleda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltimaade suurim teadvuse ja psühhedeelikumide konverents Pshycerence toimub täna Alexala kontserdimajas. 

Psycherence on Baltimaade suurim teadvuse ja psühhedeelikumide konverents, mis tõi kokku neli legendaarset eksperti, kes esitlesid publikule oma elutöö kirkamaid ideid:

  • Luis Eduardo Luna juhib Brasiilias Wasiwaska uurimiskeskust, mis koondab ülemaailmset võrgustikku teadlastest ja aktivistidest antropoloogia, etnobotaanika, psühhoteraapia, psühhofarmakoloogia, nägemuskunsti ja teadvusuuringute valdkondades.
  • Jeremy Narby on Kanada päritolu antropoloogiadoktor, kes on alates 1980. aastatest uurinud etnofarmakoloogia ja šamanistlike praktikate seoseid DNA ja teadvuseväljadega ning andnud välja mitmeid selleteemalisi raamatuid.
  • Dr Susan Blackmore on vabakutseline autor, lektor, raadiohääl ja Plymouthi Ülikooli külalisprofessor. Tema lemmikuurimisteemad on evolutsiooniteooria, teadvus, meditatsioon ja meemid, millest räägib ka tema enimtuntud teos «Meemimasin» (eesti keeles ilmunud 2003, läbimüüdud). 
  • Dennis McKenna oli üks nendest, kes 1970. aastate alguses koos venna Terence McKennaga teadmisi enteogeenide ja etnobotaanikast inimkonnaga jagama asus. 

Konverentsi eelhind oli 175 eurot. Kohapeal maksab sissepääs 200 eurot ja 50 senti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles