Menubänd KISS lõpetab 45 aastat kestnud karjääri korraliku pauguga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KISS, 2018.
KISS, 2018. Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures / FS/MPI/Scanpix

Ka kõik head asjad peavad saama oma lõpu. Legendaarne rokkbänd KISS teatas, et minnakse hüvastijätutuurile, millega pannakse vääriline punkt 45 aastat kestnud karjäärile. 

Bänd teatas Ameerika talendisaates «America's Got Talent», et bändi aeg on ümber saanud kuid õnneks on kõiki parimaid palu võimalik näha nende viimasel tuuril. Praegu pole teatatud veel teatatud kindlaid esinemiskuupäevi, ega kohti, kuid vähemasti Ameerika fännid ei pea kurvastama. 

Bänd avaldas ühise ütluse: «Kõik, mille oleme ehitanud ja saavutanud läbi nelja dekaadi poleks kunagi saanud juhtuda ilma miljonite inimesteta üle maailma, kes on täitnud klubisid, areene ja staadiume läbi kõikide nende aastate. See tuur saab olema ülim pidustus tähistamaks neid, kes on meid näinud ja viimane võimalus neile, kes veel pole. KISS'i Armee, me ütleme head aega oma viimasel tuuril oma senise suurima showga ja me läheme samamoodi nagu tulime - vabandamata ja peatumatutena.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles