Usu või ära usu: Reikimeister Toomas avaldab kuidas 19 sekundiga kõik soovid täituma panna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reikimeister Toomas, "Eesti selgeltnägijate tuleproovist".
Reikimeister Toomas, "Eesti selgeltnägijate tuleproovist". Foto: TV3/Promo

«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» üks tänavustest osalejatest, Toomas avaldab, kuidas vaid 19 sekundiga kõikide soovide täitumiseni jõuda. 

«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» lahingus alustas maagide, šamaanide ja nõidade seas võistlust ka reikimeister Toomas. Mees kergitab saladuseloori ja annab inimestele paremaks eluks soovituse – nimelt avaldab ta oma videoloos saladuse, kuidas 19-sekundiga soovide täitumiseni jõuda ja saavutada, kõik, millest kunagi oled unistanud või mida oled ihaldanud. 

Toomase esimene teadmine tervendamise uuest mõtteviisist tuli aastal 1988, et inimest on võimalik tervendada ilma kirurgilise sekkumise ja tablettide abita. Sellest hetkest sai alguse otsing, kuidas seda teha. Ta avastas enda jaoks Reiki ja äratundmine, et see just ongi see võimas vahend, mille abil on inimest võimalik tervendada kiiresti ja efektiivselt.

Reiki on hinge ja vaimu maailmaga väga tihedalt seotud ning Reiki kanali kaudu tuleb pidevalt uut informatsiooni, mis toetab vaimset kasvamist, mis avab ka selgeltnägemise kanalid. Toomase igapäevatööks on Reiki energia vahendamine, energeetiline tervendamine mitmete erinevate tehnikate abil nagu Maatriks, kvanthäälestus ja erinevad massaažid. Sisemise rahu saavutamine on Hinge tähtsaim osa, mida Toomas peab olulisemaks tervenemise aluseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles