Kurjad keeled astusid ämbrisse: ninjatüdruk Maarja ja mänedžer Reneel käib juba 14. abieluaasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kivi
Maarja Kivi Foto: ERGO KULD / PM/SCANPIX BALTICS

Ülimenuka tüdrukutebändi Vanilla Ninja endine solist jagas sotsiaalmeedias imearmsat fotot endast ja abikaasa Reneest, kellega kõigi raskuste ja negatiivse meediakära kiuste tähistati õnnelikku 14. pulmaastapäeva

Maarja Kivi oli ülipopulaarse tüdrukutebändi Vanilla Ninja solist ning Renee Meriste bändi mänedžer. Ajal kui bänd oli Saksamaal tegemas oma edulendu teatas Maarja, et lahkub bändist. Samaaegselt lahvatas suur meediaskandaal vaid 18-aastane neiu olevat suhtes 11 aastat vanema bändi mänedžeri Reneega. Peagi sahistati ka lauljanna lapseootusest, mis peagi kinnitust sai, kui 2004. aastal nägi ilmavalgust paari esimene laps, tütar Dora-Liisa. 2012. aastal sündis perre ka poeg Angus Martin. 

Teiste eraelu kohta on kurjadel kommenteerijatel alati palju öelda, nõnda ei jäänud puutumata ka Maarja ja Renee. Ei läinudki kaua kui Maarja pühkis kodumaa tolmu üldsegi jalgadelt ning kolis Los Angelesesse, kus elab ja töötab juba aastaid. Praegu hoopis juuksuriametit pidav naine on kahe lapse ema ja õnnelik abikaasa. 

Üheskoos palju tõuse ja mõõnu läbi elanud paar tähistas sel kuul kõige ja kõigi kiuste 14. pulma-aastapäeva ning tõestanud, et tõeline armastus võidab alati! Selle rõõmsa tähtpäeva puhul jagab Maarja oma sotsiaalmeedias armsat pilti ajast, mil noored olid äsja paariks saanud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun night at the concert! #fridaynight #fun #datenight

A post shared by Hair by Maarja (@maarja_meristekivi) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles