Vanakooli hevibänd Riseri debüütplaat räägib raskelt kaduvatest sõltuvustest:«sex drugs ja vanakooli trash»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Riser/Promofoto

Hevibänd Riser esitleb laupäeval debüütplaat «Temple of Addiction».

Vanakooli hevibänd Riser avaldab debüütplaadi «Temple of Addiction», mis räägib sõltuvustest, mille küüsi on meist igaühel kerge langeda - sex, drugs and old school thrash. Albumit esitletakse laupäeval, 22. septembril Tallinnas uues rokiklubis Barbar (Rävala pst 8), enne teisi saab plaadile kõrva peale panna juba täna Rada7.ee eelkuulamisel.

Vanakooli hevibänd Riser on kamp karvaseid, kes on üheskoos bändiruumides ja lavalaudadel kuuma kütnud juba 2015. aastast. See on bänd, kelle kontserdid on alati täis elu ja muusika jõudu. Plaadilt leiab 6 verivärsket pala, mis ei jäta külmaks ühtki tõelist hevigurmaani. Laiaulatuslik kuulamismaterjal pakub kõike peadpööritavast lakaloopimisest väljakutsuva puusanõksuni.

«Temple of Addiction» kujunduse kokku pannud Fengarm kommenteerib: «Riseri EP on igal juhul väga pikk samm edasi võrreldes kahe varasema demosingliga – uued lood on läbimõeldumad ja nüansirikkamad, seega ka hulga põnevam kuulata. Ei saa öelda, et bänd oleks veel leidnud selle päris oma käekirja, aga kindlasti on nende praegune positsioon turvaliselt äge. Riser liigub õiges suunas ja ootan huviga, kuidas nad järgmisel reliisil mõne riski võtavad ja uusi territooriume avastavad, et see žanr päris enda omaks teha. Tugevat potentsiaali on igatahes näidatud!»

Foto: Riser

Riser on:

Sten Lindmets – rütmikitarr, vokaal
Taavi Lass – soolokitarr, taustavokaal
Andres Uuspõld – bass, taustavokaal
Karl Hannes Veskus – trummid
Salvestus, miks ja master – Taavi «Taff» Aavik stuudios Altars of Sound
Kaanepilt ja kujundus – Fengarm

Laupäeval toimuval esitlusel Barbaris astuvad koos Riseriga lavale ka Solidaarsus (esitlevad samuti albumit) ja Horizon-S. Uksed avatakse kell 21.00. Pilet 5€.

Lisainfo SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles