Romantilised fotod: Poliitik Kaja Kallas abiellus investeerimispankurist kallima Arvo Hallikuga (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poliitik Kaja Kallas andis oma Instagrami lehel teada, et abiellus eile oma investeerimispankurist kallima Arvo Hallikuga.

Möödunud oktoobris toimus Kallase elus sündmus, mida seni teadis kitsas ring inimesi: nimelt kihlus ta investeerimispankuri Arvo Hallikuga. Reformierakonna endise esimehe Siim Kallase tütar ilmus esmakordselt 41-aastase Hallikuga avalikkuse ette möödunud aastal presidendi vastuvõtul. Väidetavalt ristusid noorte teed ühiste tuttavate kaudu.

Arvo Hallik on investeerimise ja finantsnõustamisega tegeleva Superia Corporate Finance partner. Selle valdkonnaga on ta seotud olnud 16 aastat. 

Kaja Kallas läks 2014. aastal lahku AS Eleringi juhatuse esimehest Taavi Veskimäest, kellega oldi koos aastast 2011. Kooselust sündis 2011. aasta novembris poisslaps. 

Kallas soovis, et kihlumisuudis jääks võimalikult pikaks ajaks vaid tema enda teada, sest pole kunagi oma eraelu soovinud suure avalikkuse ette tuua.

Hiljuti kinnitas Kallas siiski oma kihlumist ning tähelepanelik vaataja võis silmata tema sõrmes ka kaunist briljantsõrmust.

Oma kallima Arvo Hallikuga ilmus Kallas esimest korda avalikkuse ette möödunud veebruaris toimunud presidendi vastuvõtul.

Europarlamendi saadik Kaja Kallas käis eile presidendi vastuvõtul koos elukaaslase ja kihlatu Arvo Hallikuga.

Hallik paljastas intervjuu käigus TV3-le nende pulmade aja: «No me väikest plaani peame. Ei tea, kas me nüüd väga suurelt pulmapeo ette võtame, aga igal juhul sügise poole mõtleme oma sammud sinna seada jah,» 

2. märtsil sai avalikuks, et paarike on koos soetanud ühise kodu Tallinnas.

Perenime allesjärgmise osas oli naine teinud otsuse juba eelmise kuu lõpus. 

«Perekonnanime, võin öelda, ma jätan selle, mis on,» sõnas Kaja Kallas.

 
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles