Veel üks salatseja: Kuradi Saar õrritab kuulajaid anonüümsuse turvalise hõlma alt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuradi Saar
Kuradi Saar Foto: Kuradi Saar/Promo

Muusikamaastikule on saabunud veel üks saladuseloori müstilist varju nautiv projekt. Kuradi Saare esinev koosseis on väidetavalt võlunud kümned Eesti tuntud muusikasõbrad. Vaata, kas nõidusesse langed ka Sina?

Septembri alguses välja antud Kuradi Saare debüütsingel «Vapustav maailm» kanti koos Martin Randaluga üle videopilti ja on tänasest Youtube’s vaadatav. Bändiliikmed enda isikuid ikka veel aga ei avalikusta, vihjates vaid: «Ärge uskuge kõike, mida näete või kuulete!»

Küll aga võib usaldada ametlikku infot, et Kuradi Saare debüütalbum ilmub 4. oktoobril. Bändi omanimelist kontseptsioonalbumit saab iga Eesti rokkmuusika sõber kuulata nii digitaalselt, CD- kui ka vinüüliformaadis. 

««Vapustav maailm» on saanud tunnustust teiste seas nii Vaiko Eplikult, Piret Järvis-Milderilt kui ka Valter Soosalult. Ühtlasi on Raadio 2 eesotsas Koit Raudsepaga valinud singli selle nädala looks,» kirjutab bänd oma pressiteates. On see siis päriselt tõsi: rohkem infot välja ei anta, kuid igaüks saab ise detektiivi mängida ja koosseisu sotsiaalmeedias luurides küsimustele vastused saada. 

Vaata videot, kas tunned ära, kellega tegu? Kui jah, siis vasta bändi üleskutsele sellest sotsiaalmeedias postitades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles