«Kukiseen, kukiseen, kukiseen»: räppar Klepan avaldas korilaste hümni, mida kõik homme metsas laulda jorisevad

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Eesti muusikamaastikule ilmub värskeid räppareid tõesti nagu seeni pärast vihma. Sümpaatne korilushümn «Kukeseen» räppar Klepani esitluses teeb sügistööd vähemalt kaks korda lõbusamaks!

Toimetusse vihje saatnud tähelepanelik lugeja tõi välja Klepani video ja loo sarnasuse Venemaa «kõrgklassi» räppar Pharaoniga. 

Noor muusik kinnitab, et tegemist ei ole paroodiaga ning nimetatud looga üldse sarnasust ei näe: «Võib-olla ainult instrumendid on samas žanris.» Lisades, et ei ole üldse «trap-räpperite» fänn ning paljusid lugusid pole üldse kuulnudki. 

««Kukeseen» ilmus täiesti spontaanselt sõpradega hängides,» avaldab Klepan loo sünnimaid. «Pärast esimesi riime läks lihtsalt nii, et see lugu oleks nagu nali tänapäeva räpi kohta. Igal pool on blingid, autod, pepud.» Noormees on seda silmas pidades videos kaela riputanud kukeseene ning heidab glamuurivalgust hoopis agraalkultuurile. 

Räppimisega on noormees tegelenud ka varem, siis aga hoopis vene keeles ning hoopis tõsisemas võtmes. Lisaks tegeleb ta tantsimisega ning on üleüldse hip-hop kultuuri fänn. 

Vaata järgi, milline on Kukeseenele mõeldud ülistuslaul:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles