MyHits auhinnagala lubab enneolematut showd ja avaldas esimese esineja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3. novembril toimub Saku Suurhallis MyHits auhinnatseremoonia, mis tõotab mitmes vallas olla senistest auhinnagaladest erinev. Selgunud on juba esimene esineja, keda kindlasti vaatama tasub minna!

Auhinnagalad juhivad Indrek Vaheoja koos seni avaldamata müstilise kaaslasega ning lavataguse kajastuse ning veebivaatajate meelelahutuse on enda peale võtnud Youtuberid ja sotsiaalmeediamõjutajad Hensugusta ja FitLoora. 

Auhindu hakatakse jagama kaheksas kategoorias. Iga võitja poolt hääletab rahvas. Nominente aitab valida ekspertidest koosnev žürii, kelle esimeheks on Eesti Laulu pikaaegne produtsent Mart Normet, kellele nii lavatagused, -esised, kui -pealsed tegemised selged kui seebivesi.


Reporteri vahendusel selgus esimene esineja, kelle etteaste novembris toimuval üritusel kindlasti tulekul. Järgneva nädala jooksul avaldab Reporter iga päev ühe showl esineva artsiti. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles