Uues saatesarjas hakatakse ekstravagantse välimusega inimesi seksikamaks muutma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügishooaeg toob palju värsket ka teleeraanidele. Kanal 11s stardib uus saatesari, kus ekstravagantse ja äärmuslikult silmapaistva välimisega inimesi kasima ja kohendama hakatakse. 

Sari «2x kuumem» tegeleb inimestega, kes ühel või teisel viisil oma välimusga massist väga tugevalt eristuvad ning seeläbi kannatavad ka nende töö- ja sõprussuhted. Sarja vältel võetakse ette suurem muutumine ning ühtlasi uuritakse, mis põhjusel üks või teine eksravagantne stiilivalik teoks on saanud. 

Meelelahutuslik saade tõmbab kaamerate ette inimesed, kes peituvad pööraste soengute, meigi, tätoveeringute, ehmatavate, või hoopis olematute kostüümide taha. Tihti on nende valikute põhjuseks soov haigetsaamisahelast välja saada, või lihtsalt pole leitud paremat viisi eneseväljenduseks.

Vastululine saatesari on publiku seas kütnud rohkelt kirgi - on neid, kes naudivad ekraanil tehtud drastilisi muutusi ning võtavad isegi näpunäiteid kuulda, samas peavad paljud saadet ka väga probleemseks, sest ühiskonnast üritatakse välja juurida individuaalsus ning toetatakse sõnumit, et massist eristumine on halb. See, kas ka tulevikus stilisti tehtud soovitusi järgida otsustatakse jääb iga osaleja otsustada. Ei saa aga eitada, et hoolimata seisukohast on osaliste muutusi väga põnev jälgida. 

Vaata galeriid, millised muutujad algaval hooajal ekraanile jõuavad!

Eetris alates 18.09 kell 20.30, Kanalis 11!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles