Läks sõnamadinaks! Yana Toom kutsus Jüri Ratast klatšinud Kaja Kallase korrale (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom.
Yana Toom. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Reformierakonna juhi Kaja Kallase ning Euroopa Parlamendi liikme, keskerakondlase Yana Toomi vahel läks sotsiaalmeedias sõnavahetuseks. 

Kõik algas sellest, kui Kaja Kallas pani oma Instagrami kontole üles kaks pilti. Kõigist võimalikest sõnadest otsustas Kallas kasutada pildiallkirjana just sellist sõnavalikut: «Eile esinesin Dubai liidritele. Huvitav oli, et neile esines ka president, aga mitte peaminister, sest kutsujatel oli kahtlus, kas peaministri inglise keel veab välja.»

Tunnustusmärkide ehk like´ide sajus sähvis Kallase pildi all justkui piksenoolena Yana Toomi pahameelevälgatus: «Hea Kaja, ma ei usu oma silmi – peaminister on valimistel oponent, aga kas see saabki olema poleemika tase? Et just kui keelt ei valda? (Mis muideks ei vasta ka tõele) Lapsik.»

Kaja Kallas ei põhjendanud oma kirjutist, vaid värske erakonnajuhina otsustas teema edasi delegeerida, vastates Yana Toomile: «Küsi korraldajatelt, miks sa mind ründad?»

Nagu näha, tekitas Kaja Kallase postitus parasjagu elevust ja ka pahameelt.

Kui sul on Kaja Kallasele mõni parem idee pildiallkirjaks, jaga seda kommentaariumis!

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles