Kaunis jalgpallikohtunik Anni Rahula alistas probleemideta ka moelava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaubamaja tähistas uut hooaega moerongkäigu ja vägeva moe-show’ga, mis tõi lisaks värskele sügismoele lavale ka Eesti säravaimad naised.

Rongkäik sai alguse Kaubamaja eest ja kulges ümbritsevatel südalinna tänavatel. Uutes sügiskollektsioonides näitasid end mitukümmend Eesti tuntud naist ning tõid lisaks moele tänavale ka positiivseid sõnumeid ja head meeleolu.

Tänavune Kaubamaja sügis hoiab fookuse jätkuvalt naistel, tuues sel korral välja vastandid ja kaugemate kümnendite moelemmikud. Nii leiab sügiskollektsioonide hulgast pärast väikest pausi moepildile naasnud «naiste ülikonna» ehk pükskostüümi ning samas ka mängulisi meeleolusid seitsmekümnendate moest.

Teiste hulgas säras ka jalgpallikohtunik ja koos abikaasa Tomiga raamatu autoriks saanud Anni Rahula. Vaata galeriist, kuidas särav naine lavalauad vallutas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles