Skandaalne youtuber Tana Mongeau vihjas, et oli varalahkunud Mac Milleriga romantilises suhtes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MANHATTAN, NEW YORK CITY, NY, USA - AUGUST 20: Tana Mongeau at the 2018 MTV Video Music Awards held at the Radio City Music Hall on August 20, 2018 in Manhattan, New York City, New York, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency)
MANHATTAN, NEW YORK CITY, NY, USA - AUGUST 20: Tana Mongeau at the 2018 MTV Video Music Awards held at the Radio City Music Hall on August 20, 2018 in Manhattan, New York City, New York, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency) Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / Xavier Collin/Image Press Agency

Tana Mongeau (20) kipub alatasa skandaalidesse sattuma ning oma julgete väljaütlemiste tõttu tuliste arutelude keskemesse jääma. Räppar Mac Milleri üledoosi puhul avalduse teinud neiu, on fännid pöördesse ajanud. 

26-aastane räppar Mac Miller kogus jõudsalt populaarsust ja kuulajaskonda. Järgmisel kuul ootas teda ees suur tuur, mis kahjuks olemata jäi, sest noormehest said võitu tema sõltuvusprobleemid, millega juba aastaid maadelnud oli. Oma kodust üledoosi tõttu elu kaotanud Maci surm šokeeris fänne ja jahmatas kogu Hollywoodi. Kahjutunnet avaldavaid kuulsusi oli palju. Nende seas ka skandaalne youtuber ja seltskonnastaar Tana Mongeau, kelle tehtud avaldusest võis välja lugeda, et noored olid enne õnnetust romantiliselt seotud. 

Praeguseks kustutatud Instagramipostituses kirjutas Tana südantlõhestava tribuudi varalahkunud muusikule, mis jättis paljudele fännidele üsna üheselt mõistetava tunde, et lisaks isiklikult tundmisele oli Tana Maciga ka romantiliselt seotud:
«Nädal aega tagasi.. Malcom James, ma armastasin sind..mul oli privileeg sind aastaid armastada ja seejärel sind tundma õppida. Avastasin, et oled veelgi parem, kui unistasin. Sa panid mind midagi tundma, olid minu vastu igal hetkel nii armas. Sul oli elu vastu eriline armastus, mis pani mind sinusse 10x enam armuma...tunne, et harutasin lahti iga osa su hingest, kuid mul polnud aimu, isegi mitte poolt sellest, mida läbi elasid. Tahtsin eelmisel õhtul läbi tulla.. mu hin on purunenud...mida kõike ma ei teeks, et sa veel üks kord juukseid mu kõrva taha sätiksid ja mind viimast korda suudleksid.. Ma armastan sind Malcom. Ma armastan sind.»

Foto, mille juurde allkiri lisatud, oli ekraanitõmmis Tana ja Maci vahelisest lühikesest vestlusest. Praeguseks on foto allkiri muudetud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i love you Malcolm. i love you

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Paljud fännid reageerisid postitusele ootamatult negatiivselt, sest leiavad, et isegi kui Tana ja Mac olid romantiliselt seotud on väga lugupidamatu seda niimoodi teatavaks täha. Kirjutatud avaldust peeti isekaks ja võltsiks püüdeks lahkunud muusiku kuulsuse arvelt kasu lõigata. 

Tana tegi hiljem Twitteris rea postitusi, milles selgitas ja avaldas kahetsust mõtlematu postituse tegemise eest, öeldes, et oli leinast murtud ning püüdis ülekeevate emotsioonide ajel armastatud inimese mälestusele austust avaldada ning ühtlasi ka enda armastust tema vastu väljendada. Samas jättis ta selgepiiriliselt kinnitamata või ümber lükkamata, kas tema ja Maci vahel oli vaid sõprus või ka romantilised sidemed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles