Telegram.ee juht Hando Tõnumaa on rääkinud: 11. septembri terrorirünnak oli tegelikult suur lavastus ja nii palju ohvreid ei olnud (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Hommik!» saates oli üheks saatekülaliseks Telegram.ee juht Hando Tõnumaa, kes usub, et 11. septembri terrorirünnak oli tegelikult lavastus ning illuminaatide ehk Globaalse Eliidi ehk maailmapankurite kätetöö. 

Täna möödub 17 aastat lähiaja kõige traagilisemast terroriaktist ning sedapuhku oli «Hommik!» stuudios vandenõuteoreetik, kelle sõnul on 11. septembril 2001. aastal juhtunu lavastus.

Tõnumaa usub, et lennukeid, mis rammisid New Yorgis Maailma Kaubanduskeskuse kaksiktorne, tegelikult polnudki. «Lennukeid ei olnud. See oli Hollywoodi produktsioon. See oli varasemalt kokku monteeritud film ja lavastus,» räägib ta saates. Vihjates sellele, et inimestele näidati hiljem videoid lennukitest, mida tegelikult kohal ei olnud. 

Ometigi on inimesi, kes väidavad, et olid sündmuspaigal kohapeal ning et nad nägid lennukeid. «Mõned on, aga nendest enamus on kõik telejaamade juhtivtöötajad ja nende tuttavad. Seal on ka mõned, kes ütlevad, et nemad ei näinud üldse lennukeid ja vaid plahvatus oli,» väidab Tõnumaa. 

Ta ei usu, et kaadrid, kus lennukid kaksiktornidesse lendavad, päris on. «Sellepärast, et tornid olid teraskonstruktsiooni peale ehitatud, aga lennuk on allumiiniumist. Ühes videos on näha, et lennuk tuleb teiseltpoolt hoonet läbi, mis on füüsiliselt võimatu,» selgitab mees.

Lisades juurde ka näite: «Kui lennuk lendab kogemata kokku linnuga, tehakse kohe hädamaandumine, sest lennukinina läheb lössi kohe. See, et ta tuleb aga ühes tükis hoonest välja, see on ebareaalne, see ei ole füüsiliselt võimalik.»

Lisaks usub ta ka, et tegelikult ei hukkunud nii palju inimesi, vaid seal oli väga palju simuleeritud inimesi. Tõnumaa on veendunud, et väga suur hulk inimesi olid lavastatud.

Kes siis seda korraldas? Kas USA, et saaks kuulutada sõja terrorismile? «Suured süstemid on mängus. Majandust on vaja hoida elus, meil on kogu aeg vaja leida põhjust, miks sõdida.»

«Samamoodi on see ka põhjus, miks hoida üleval poole miljardi euro eelarvega Eesti kaitseväge,» leiab Tõnumaa, kes muuhulgas ei usu, et mingi Hispaania hävitaja lahingurakett üldse välja lasti ning et lavastus on ka Deniss Metsavasega seotud spiooniskandaal. «See on kõik teater,» usub ta.

«Hommik!» saatejuhid uurisid ka, kas me üldse kunagi saame teada, mis 11. septembril tegelikult juhtus? «Midagi saame teada, midagi juba teame ja midagi tuleb endiselt veel välja,» sõnab seepeale Tõnumaa, väites, et temani on jõudnud info, kuidas lavastati ka see osa, kuidas inimesed akendest välja hüppasid. 

Kuidas kõik see info aga Tõnumaani jõuab? «Kui otsid, siis leiad,» sõnab ta. Lisaks toob ta juurde mitmeid näiteid, mis kõik kinnitavad tema sõnul seda, et tornid olid tühjad ja et need ehitatigi eesmärgiga need kord alla tuua. 

«Kokkuvõttes oli see positiivne,» sõnab Tõnumaa. Lisades: «Inimesi ei saanud surma. Need oli lavastatud inimesed.»

Vaata videost täispikka intervjuud Telegrami juhi Hando Tõnumaaga!

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles