Väga armas! Koolipoisid aitasid hätta sattunud nooremat õpilast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne pilt koolilastest.
Illustratiivne pilt koolilastest. Foto: Caro / Hechtenberg / Caro / Scanpix

Liverpoolis leidis aset üks tore juhtum, kus kaks vanema klassi õpilast valele bussile istunud nooremale appi tõttasid. 

Tom O'Brien oli koos kahe klassivennaga koolibussis teel koju, kui märkas nutuse näoga nooremat poissi. Kui Tom tema käest nutu põhjuse kohta aru päris, selgus, et ta oli istunud valele bussile, ilma telefonita ning suunaga üha kaugemale kodust. 

Tom ja kaks tema klassikaaslast tegutsesid kähku ning astusid koos poisiga järgmises peatuses maha. Tom kutsus talle takso ning andis 10 naela, et viimane ikka kenasti koju jõuaks. Üheskoos oodati takso ning kõik läksid õnnelikult oma teed.

Hiljem postitas väiksema poisi sugulane juhtunust piirkonna Facebooki lehele loo, paludes tänada Tomi nimelist poissi, kes väiksema suurest hädast päästnud oli. 

Tomi õde märkas kirjeldust ning tundis selles kohe ära oma venna. Noormees ise on juhtunu osas üpris häbelik, ega soovi sellest rääkida. Küll aga on tekkinud olukord, Tomi ja ta sõprade otsustusvõime appi tõtata eeskujuks paljudele. 

Loo teeb veel erakordselt toredaks see, et ka taksojuht ei küsinud väikse poisi käest sõidu eest raha, kui kuulis millisesse olukorda ta sattunud oli. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles