Värske maailmameistri süda on murtud: Pamela Anderson jättis ta maha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS

Jalgpalli MMi ajal üks enim kõneainet pakkunud paare, Prantsusmaa koondise kaitsja Adil Rami ja Playboy modell Pamela Anderson on lahku läinud ning seda üsna õnnetul moel. Rami palus Andersoni endale naiseks, kuid ameeriklanna vastas eitavalt, vahendab The Mirror.

Hiljuti maailmameistriks kroonitud 32-aastane Rami ja 51-aastane Anderson olid koos üle aasta. Koos koliti hiljuti ka Prantsusmaale, Marseille'. Juba see oli nende suhtes suur samm edasi, kuid Rami tahtis rohkemat. Nõnda palus ta Andersoni kätt, kuid naine vastas eitavalt. 

TMZ andmetel tundis endine «Rannavalve» täht end halvasti, sest Rami ei veeda piisavalt aega oma kahe väikese poja Zayni ja Madiga. Kuigi kaheaastased kaksikud olid hiljuti neil külas, tundis Anderson, et lapsed tunnevad isast väga puudust ning nende suhe on sellele takistuseks.

Adil Rami tähistamas Prantsusmaa MM-tiitlit
Adil Rami tähistamas Prantsusmaa MM-tiitlit Foto: Igor Kralj/PIXSELL / PA Images

«See on isetu samm Pamela, tõelise romantiku poolt, ja ta süda on murtud. Adilil oli raskusi leida tasakaalu Pamela ja oma eksi, laste ema vahel leidmisel,» avaldas üks paarile lähedalseisev isik Mirrorile. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles