Peened daamid: Cardi B ja Nicki Minaj läksid nooblil moeüritusel kaklema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cardi B
Cardi B Foto: Charles Sykes / AP

Cardi B ja Nicki Minaj on üksteise peale vimma pidanud juba pikka aega. Täpne põhjus selleks tegelikult üsna hägune. Temperamentsete naiste jaoks see aga üpris selge, nõnda lendasid peenel moeüritused nii rusikad, krõbedad sõnad, kui kingad.

Väidetvalt lähenes Cardi B Nicki Minajile, et «sotid selgeks rääkida». Cardi süüdistab Nickit tema karjääri ja lähedaste saboteerimises, keelates mõjukatel tegelastel Cardiga koos töötamise. Viimane tilk karikasse langes väidetavalt siis, kui Nicki kommenteeris Cardi oskust olla ema ning avaldas internetikasutajate postitatud räppari ja emaduse osas tehtud negatiivsete postituste osas poolehoidu.

Cardi B eskorditi üritustelt turvameeste abil välja, kulmu peal suur muhk. Kuigi pole päris kindel, kust naine selle muhu sai, arvatakse, et sai selle kogemata kähmluse käigus mõne turvatöötja küünarnukilt. Naine ei näinud sellest aga kuigi häiritud ning kandis seda uhkusega.

Cardi B.
Cardi B. Foto: Charles Sykes / AP



Nicki Minaj postitas veidi aega peale intsidenti video, kus näitas, et temal ühtki vigastust ei ole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles