Hullunud fännid süüdistavad Ariana Grandet Mac Milleri surmas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: JIM WATSON / Scanpix

Ariana ja Mac olid mitmeid aastaid sõbrad ning viimased 2 aastat sellest ajast ka romantilises suhtes. Suhe lõppes mõned kuud tagasi. Noor naine pihtis, et suurimaks probleemiks oli noormehe sõltuvusprobleemid. 

Mac Miller (26) leiti oma kodust surnuna, surma põhjuseks esialgsetel andmetel üledoos. 

Muusik Ariana Grande (25) oli sunnitud oma sotisaalmeedia kontode kommentaariumid sulgema, sest murtud fännid tormasid sinna raevutsema ning noort naist Mac Milleri surmas süüdistama. 

Väidetavalt langes mees, pärast Arianast lahku minekut väga sügavasse depressiooni ning jäi üha enam sõltuvusprobleemide küüsi. Ta tekitas mitmeid tõsisiseid avariisid, millest imekombel eluga pääses ning on korduvalt politseile joobes juhtimisega vahele jäänud.

Praegu pole Ariana juhtunu osas ühtki avalikku avaldust teinud.

Lahkuminekujärgselt kaitses Ariana põhjuseid, miks lahku mindi. Internetikasutaja Twitteris kirjutas: «See, et Mac Miller oma maasturi sodiks sõits ja joobes juhtimise ees trahvi sai, pärast seda, kui Ariana Grande ta teise kuti pärast maha jättis, kui oli 10 looga albumil kogu oma südame talle välja valanud, on kõige südantlõhestavam asi, mis Hollywoodis toimub.»

Ariana vastas: «Kui absurdne on see, et madaldad naise eneseaustust ja eneseväärtustamist öeldes, et keegi peaks jääma mürgisesse suhtesse, sest ta kirjutas tema kohta albumi. See muide, pole tõsi (ainult Cinderella) on minu kohta.»

«Ma ei ole lapsehoidja, ega ema ja ükski naine ei peaks tundma, et nad peavad seda olema,» jätkas ta.

«Olen tema eest hoolitsenud ja püüdnud toetada teda teekonnal kainusesse ja palvetanud, et ta leiaks tasakaalu, aastaid! Aga naiste häbistamine ja süüdistamine selle eest, et üks mees ei suuda ennast kokku võtta, on väga suur ptobleem. Palun lõpetame selle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles