Cristiano Ronaldo tunnistus võib päästa Silvio Berlusconi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüdistatav Silvio Berlusconi ja süüdistaja Karima El Mahroug
Süüdistatav Silvio Berlusconi ja süüdistaja Karima El Mahroug Foto: SCANPIX

Seksiorgial alaealise prostituudiga väidetavalt maganud endise Itaalia peaministri Silvio Berlusconi kaitsjad kutsuvad tunnistusi andma kuulsa jalgpalluri Cristiano Ronaldo.

Praegu 75-aastane Berlusconi pidas aastaid seksiorgiaid, kus prostituutidele maksti raha, vääriskivide ja autodega. Üks lõbutüdrukutest, Karima El Mahroug aga väidab, et Berlusconi maksis talle vahekorra eest siis, kui tüdruk ise oli 17-aastane. Itaalia seadused lubavad täiskasvanuil küll juba 14-aastasega suguühtesse astuda, kuid alaealise prostituudi teenuseid ei tohi kasutada.

El Mahrougi kutsutakse aga valetajaks ning seda püüavad Berlusconi kaitsjad tõestada. Siin astub mängu Ronaldo, kellega El Mahrougi oli väidetavalt ühes Milano ööklubis kohtunud ning seksi eest maksnud, kuid Portugali jalgpalluri sõnul asus ta sel hetkel üldse teises riigis. Kui tõendatakse, et EL Mahrougi on valetaja, pääseb Berlusconi süüdistustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles