Justin Bieber ei pääse DNA-testist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Gwyneth Paltrow ja popstaar Justin Bieber Saksamaal Bambi meediaauhindade galal
Näitlejanna Gwyneth Paltrow ja popstaar Justin Bieber Saksamaal Bambi meediaauhindade galal Foto: SCANPIX

Mariah Yeateri advokaat Jeffery Leving teatas, et popstaar Justin Bieber pole veel täielikult pääsenud süüdistustest, et ta on 20-aastase naise lapse isa.

Yeateri juriidiline tiim loobus hagist, kuid Leving rõhutas, et mõlemad osapooled üritavad asjale lahenduse leida kohtuväliselt ning konfidentsiaalne isadustest peaks siiski tehtama, vahendab WGNtv.

«Ma ei astunud tagasi ning meil on uus juristide tiim. Kuna mu klient sai tapmisähvardusi, tuli strateegiad üle vaadata... San Diego meeskonna asendas John Carlson Los Angelesest. Meil käivad Bieberi esindajatega läbirääkimised ning me üritame saada privaatse DNA-testi - sellise, millise me saaks muidu kohtuorderiga, kuid ilma kohtuorderita. See kaasus on täiesti kontrolli alt väljunud ja ma ei soovi, et minu kliendi või tema lapsega midagi hirmsat juhtuks,» rääkis Leving.

Advokaadi sõnul on Yeater jätkuvalt kindel, et 17-aastane laulja on tema lapse isa. Leving ei luba Yeateril enam intervjuusid anda.

Bieber eitas kõiki süüdistusi ja kinnitas oma valmidust DNA-testiks.

Bieberi esindaja Matthew Hiltzik teatas aga, et laulja mainet kahjustanud Yeater ja tema advokaadid kohtuasjast ei pääse: «Nad peavad oma tegude eest vastutama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles